Om oss / Karriär

Produktspecialist till
Onboarding- och Leverans-teamet

Vi söker en organiserad och pedagogisk kollega

Nu bygger vi ut vårt lag med ytterligare en person i Göteborg eller Uppsala. Vi hoppas det är du! Som specialist i Onboarding och Leverans har du dubbla uppgifter vilket gör arbetsdagarna varierande och utvecklande. Ingen dag är den andre lik och det är nya ansikten och frågor varje dag.

Om oss

Mediaflow Europe AB utvecklar och säljer verktyg för effektivare arbetsflöden runt bild, video och varumärke. Idag har vi flera hundra kunder inom en rad branscher och är marknadsledande inom offentlig sektor. Vi växer organiskt i hög takt och blickar ut mot Europa inom de närmsta åren. 

För att kunna göra den resan är det viktigt för oss att alla medarbetare trivs, är engagerade och gillar sin arbetsplats. Vi arbetar därför aktivt med en lagkultur där vi förespråkar självledarskap, coachar varandra, har högt i tak, hjälper våra kollegor och mäter ständigt pulsen bland alla medarbetare. Denna lagkultur, WTC eller Winning Team Culture, är en viktig hörnsten i vår verksamhet och något som påverkar hela vårt tankesätt.

Om rollen

Onboarding- och Leverans-teamet har precis som namnet antyder två huvudsakliga roller.
Ditt uppdrag inom Onboarding är att snabbt och smidigt hjälpa våra kunder att komma igång med vår molnbaserade tjänst. Det innebär att du håller i onlinebaserade utbildningar som hjälper våra kunder att bli ännu effektivare med hjälp av vår webbtjänst. Ett vanligt upplägg är att du håller i en utbildning online på fyra timmar med mellan fem till tio åhörare. Utbildningen är uppdelad i flera moment som varvas med workshops där du håller kunderna i handen hela vägen tills de känner att de kan orientera sig väl i webbtjänsterna. Beställer en kund många delar av vår plattform kan kursen delas upp på två dagar.

Ditt uppdrag inom Leverans är att skräddarsy tjänster efter våra kunders önskemål. Dels branding av webbportaler och dels att skapa dynamiska mallar (visitkort, mallar för sociala medier, planscher, broschyrer) för vår Designgenerator, där kunderna sedan utan förkunskap kan skapa sitt eget material och få en enhetlig kommunikation utåt.

Du rapporterar till direkt till din Teamleader och jobbar projektbaserat med tydliga milstolpar och checklistor för varje utbildning. När en utbildning är färdig görs en överlämning till förvaltningsavdelningen som tar om hand om våra befintliga kunder. Designmallar tas fram i samarbete med teamet eller självständigt och lämnas efter avstämning över till kunderna.

Arbetsuppgifter

  • Självständigt hålla i och genomföra utbildningar och workshops

  • Koordinera och samordna teamet gentemot kunderna

  • Skapa dynamiska mallar för visitkort, sociala medier, webbportaler med mera.

  • Gemensamt skapa nya rutiner och arbetsmetoder för framtiden.

Vem är du?

Du är en framåtriktad, kreativ och nyfiken person som inte räds att prata med grupper av människor online eller i verkligheten. Du tycker om att jobba självständigt, organiserat och är bra på att kommunicera muntligt. Du ska passa in i en prestigelös grupp med människor där alla har olika kunskaper att tillföra och där det bästa förslaget väger högre än vem som lagt fram det. Du coachar dina kollegor när du är den som har mest erfarenhet inom ett ämne och lyssnar när någon annan har det.

 

Din erfarenhet

Vi tror att du har utbildat grupper av människor förut. Det kan vara inom support, universitet, evenemang eller något helt annat. Det viktiga är att du har erfarenhet inom att självständigt hålla i och genomföra utbildande insatser. Men vi är alltid öppna för bra personer oavsett vilken dokumenterad erfarenhet de har.

Det är meriterande om du:
Har erfarenhet inom grafisk design (Adobe InDesign, Illustrator och Photoshop)
Har jobbat inom marknadsföring / kommunikation
Har erfarenhet inom front-end programmering (CSS / Javascript)

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder en roll i ett framgångsrikt och växande tech-bolag som inom några år blickar ut mot Europa. Vi kommer utbilda dig till att bli en specialist inom våra tjänster och ger dig en organiserad och strukturerad vardag med varierande och roliga arbetsuppgifter. Samtidigt är du med och formar framtiden för onboarding-teamet och har stora möjligheter att använda din kompetens och kreativitet för att höja pedagogiken som får våra kunder att lyckas.

Hos oss har du stor frihet under ansvar och vi är flexibla och lyhörda inför varje individs preferenser och familjesituation. Vi har en startup-anda i företaget och därmed en innovativ miljö där vi tar snabba beslut. Det betyder att om du har en riktigt bra idé som förbättrar vårt arbete så kan företaget anamma den och anpassa sig på kort tid. Samtidigt vet vi att varje individ jobbar bäst när man får tid med familjen och har det bra även i det privata. Därför är vi måna om att det ska finnas en sund balans mellan fritid och jobb och undviker övertid.

Vi erbjuder tjänstepension, 5 000 kronor i friskvårdsbidrag, valfri mobiltelefon och dator, sex veckors semester från och med att du fyllt 40, varma och glada kollegor, coaching och stöd i din roll och sist men inte minst, oändliga utvecklingsmöjligheter.

Din ansökan

Mejla din ansökan tillsammans med CV till shai@mediaflow.com så återkommer vi till dig inom kort.