Smartare flöden med bilder, video och varumärke

  • Kraftfull och intuitiv media- och bildbank
  • Dela med er genom webblänkar och portaler
  • GDPR-verktyg med digital medgivandeinsamling
  • Online video och lättanvända grafiska mallar

Vad är Mediaflow?

Digital Asset Management

Mediaflow är en molnbaserad tjänst som hjälper er att arbeta effektivare med era digitala tillgångar. Samarbeta, dela ut och organisera enkelt och snabbt.

Varumärke

Säkra att er organisation alltid håller en hög standard i sin kommunikation med lättanvända grafiska mallar och mediaportaler.

Online Video

Med vår tillgänglighetsanpassade Video Manager får ni en WCAG-videospelare, texteditor, och funktioner för autotextning och livesändningar.

Ordning och reda på filerna

Med smidig uppladdning och stöd för förhandsvisning av över 100 filformat är det lika enkelt att lagra filer i Mediaflow som på vilken dator som helst. Ännu bättre blir det tack vare smart indexering, automatiska mappar, dubbletthantering, versionshantering och många andra tidssparande funktioner.

En effektivare arbetsprocess

Förutom att lagra och organisera era filer, ger Mediaflow även möjlighet till en ny och förbättrad arbetsprocess. Med hjälp av integrationslösningar, smarta fildelningsfunktioner och plugins kan ni jobba mycket effektivare.

Kraftfulla adminfunktioner

Få ut det mesta av Mediaflow genom att skräddarsy grupper, nedladdningsformat, metadatafält och mycket mer efter er verksamhets behov.

Användarvänligt gränssnitt

Med smarta funktioner som nyhetsflöde, chatt, möjlighet att skapa egna bildsamlingar och välja tema blir användningen av Mediaflow enkel, kul och praktisk.

Lätt att integrera med andra system

Tilläggsmoduler

Anpassa Mediaflow efter era arbetsflöden

Brandade mediaportaler

Gör innehåll som bilder, filmer, designmallar och dokument tillgängligt för andra i en eller flera snygga mediaportaler. Skapa en intern bild- och mediabank, varumärkesportal eller externa portaler för press, ÅF och leverantörer.

GDPR & Sign

Mediaflows smarta verktyg för att hantera personer i filer, personuppgifter, medgivanden och avtal. Helt i linje med kraven i dataskyddsförordningen.

Designgenerator

Förse er organisation med lättanvända mallar för marknadsförings- och kommunikationsmaterial, både för print och digitala format utan externa program eller förkunskaper. Säkra upp att varumärket följs och att kvalitén är hög.

Video Manager + Live

Livesänd era events. Texta era videofilmer automatiskt och presentera videon på er webbplats eller via vår playportal. Vår fullt tillgängliga WCAG 2.1 AA videospelare har stöd för undertexter,  flera ljud- och bildspår samt för teckentolkad och syntolkad video.

Jag skulle vilja säga att Mediaflow har förbättrat vår filhantering och arbetsprocess i grunden. Om du hanterar och delar bilder och videofiler regelbundet är det en utmärkt lösning. Det sparar tid, minskar frustration och hjälper dig att hålla ordning på ditt digitala innehåll på ett enkelt och effektivt sätt.
Niklas Lundqvist
Kommunikatör Söderhamns kommun
Jag har redan rekommenderat Mediaflow för flera samarbetspartners! Jag skulle säga att systemet är användarvänligt, flexibelt och att de som arbetar på Mediaflow är otroligt tillmötesgående
Karin Ivarsson
Exekutiv Producent och projektledare TV Postkodlotteriet
Det är ett väldigt lättanvänt verktyg som underlättar både för oss och för våra återförsäljare. Gränssnittet är snyggt och det är överlag väldigt flexibelt. Supporten är jättebra, det går snabbt att få hjälp om något strular.
Kristina Lindén
Marketing Communications, Easy-Laser AB
Genom att skapa en tydlig struktur för bilderna i Mediaflow och metatagga varje bild, kan vem som helst i organisationen nu komma åt vilken bild som helst på några sekunder.
David Jönsson
Kommunikatör, Falköpings kommun
Vi har haft Mediaflow för bildhantering många år men för filmhantering är det rätt nytt och det är stor skillnad. Vi har nu en playkanal som har en webbtillgänglig videospelare med alla våra filmer. Tidigare låg filmerna endast på Youtube. Arbetsprocessen kring bild- och filmhantering har blivit effektiv och smidig.
Monica Nielsen
Webmaster/systemförvaltare Sitevision, bild- och filmspecialist, Tillväxtverket
Vi letade efter ett verktyg för att skapa en intern bildbank. Vi hittade Mediaflow vilket visade sig vara mycket mer än bara en bildbank. Möjligheten att dela en design med externa samarbetsparter för att jobba vidare tillsammans är en väldigt uppskattad funktion och en bidragande orsak till den succé Mediaflow har blivit i vår organisation.
Fredrik Lundblad
Kommunikatör, Sensus studieförbund
Vi har många kreativa kollegor som gör affischer och annat. Med hjälp av Mediaflows Designgenerator kan alla enkelt hålla sig till vår grafiska profil.
Mattias Eriksson
Webbstrateg, Studieförbundet Bilda

Easy-Laser fick mer tid över och bättre kontroll över sin marknadsföring

Tack vare Mediaflow och en varumärkesanpassad mediabank kan Easy-Laser lägga mindre tid på förfrågningar om bilder och  marknadsföringsmaterial. Kunderna kan själva hämta det de behöver.

 

Det senaste från bloggen

Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Enkelt, skalbart och prisvärt

Mediaflow är en svensk molntjänst som används av tusentals kommunikatörer, kreatörer och marknadsförare. Eftersom tjänsten ligger i molnet och enkelt nås med din webbläsare kräver den inte heller i några investeringar i hårdvara, vilket gör det lätt att komma igång för både stora och mindre organisationer.

Åk till toppen