Dela filer säkert med andra

Dela och ta emot filer på ett effektivt sätt för leverans, urval eller korrektur via en unik länk. Perfekt för ett arbetsflöde med externa fotografer, byråer och tryckerier eller i en stor organisation.

Samarbeta enklare

Få snabb feedback på ditt arbete genom betygsättning, urval och kommentarer direkt i nedladdningslänken.

Personligt och flexibelt

Anpassa nedladdningssidan efter en mängd olika parametrar som lösenord, versionshantering, ljust eller mörkt tema. Gör samarbetet mer personligt med en välkomstruta.

Säkert och snabbt

Spara dina filer på krypterade, redundanta servrar. Alla nedladdningar sker via krypterade anslutningar med hög kapacitet.

Webblänkar är ett smidigt sätt att distribuera och dela med sig av filer till personer utanför Mediaflow men även ett sätt att inhämta material. När ni delar material via en webblänk skapas en unik url som mottagaren kan nå utan att behöva logga in i Mediaflow. De är inte begränsade till bilder och video utan ni kan använda era webblänkar för att dela vilka filer som helst och de ersätter därmed behovet för en extra tjänst som WeTransfer, Dropbox eller Sprend.

Skapa en webblänk

Ni väljer enkelt vilka filer ni vill dela med er av inne i Mediaflow. Ni kan antingen dela ut en hel mapp, enskilda filer, eller dela ut ett urval/en bildsamling.

Ni väljer sedan vilken typ av webblänk det skall vara; granskning, urval, eller leverans av filer. Antingen fyller ni i information om mottagaren och länken skickas från er via Mediaflow eller så delar ni länken själv i era kanaler.

Webblänkar för granskning eller urval

Granskning – Skicka filer för godkännande. Den som öppnar länken kan då välja mellan ”Godkänt”, ”Ej Godkänt” eller ”Godkänt efter ändringar” varpå den kan lämna en kommentar.

Urval – Skicka ett antal filer för urval. Be dina kollegor om hjälp med att välja bilder till ett projekt eller uppdragsgivare att välja vilka bilder som ska retuscheras. Varje fil kan då flaggas med ”Ja”, ”Nej”, ”Kanske” såväl som få en personlig kommentar.

Webblänkar för leverans eller materialinhämtning

Leverans av filer – Leverera material till externa parter som press, byråer och tryckerier eller serva medarbetare inom organisation med filer. Den som öppnar länken kan ladda ner originalfilerna.

Materialinsamling – Tillåt den som får webblänken, till exempel en extern fotograf, att ladda upp filer. Dessa hamnar automatiskt i en mapp i Mediaflow.

Skräddarsy din webblänk

Det finns flera avancerade inställningar som ni kan använda för att anpassa webblänken för olika ändamål:

  • Tidsbegränsa webblänken

  • Ange lösenord för åtkomst

  • Visa en välkomstruta med instruktioner och era kontaktuppgifter

  • Tillåt kommentarer på filer

  • Tillåt uppladdning av filer

  • Neka nedladdning av originalfiler

  • Tillåt att tidigare versioner av filer visas

  • Välj mörkt eller ljust tema

Testa själv!

Med länken här kan du enkelt gå in och se hur en utdelning kan se ut.

Åk till toppen