Enkla layoutmallar anpassade för ditt varumärke

Med hjälp av Mediaflows verktyg Designgeneratorn förser du organisationen med lättanvända designmallar för marknadsförings- och kommunikationsmaterial utan externa program eller särskilda förkunskaper. Det frigör interna marknadsresurser samtidigt som det säkrar att riktlinjerna för ert varumärke följs.

Alla kan enkelt skapa grafiskt material

Mediaflows designmallar är enkla att använda. Det gör att vem som helst kan skapa material som efterlever er grafiska profil och ert varumärke.

Både analogt och digitalt material

Designverktyget kan användas för allt från poster i sociala medier, digitala annonser, roll-ups, affischer, diplom, visitkort, prisskyltar och mycket mer.

Få hjälp att ta fram layoutmallar

Professional services hjälper ditt företag att ta fram layoutmallar efter ert varumärke och önskemål. Dessutom kan du själv bestämma hur mycket användarna ska kunna ändra.

Intuitivt och lättanvänt designverktyg

Att ändra text och bild i Designgeneratorn är enkelt även för den ovana användaren. Du ser tydligt vad du kan redigera i dokumentet genom att glida över det med muspekaren men du kan även redigera direkt i inmatningsfälten vid sidan.

Har du behörighet att välja bilder i layoutmallen kan du få upp färdigskurna rekommenderade bilder, eller välja mellan tillåtna bilder ur er bildbank. Du väljer hur bilden ska beskäras med hjälp av ett lättanvänt beskärningsverktyg och skulle upplösningen för bilden underskrida en bestämd gräns så varnar mallen. Logotyper och symboler kan dessutom hanteras på ett speciellt sätt så att dessa inte beskärs. Allt för att säkra att varumärket följs.

Gör era layoutmallar tillgängliga i en Mediaportal

Det är enkelt att tillgängliggöra layoutmallar för din organisation via en mediaportal, lämpligtvis er interna mediabank.

Varianter av grundmallarna kan lätt anpassas av en Mediaflow-användare genom att variera bildval och textinnehåll för olika ändamål och målgrupper. Till exempel kan visitkort anpassas för olika förvaltningar eller skyltar anpassas för olika produktområde.

Mediaportaler

Med en mediaportal kan ni dela ut era filer från Mediaflow och på så sätt göra dem tillgängliga för fler. Som exempel kan ni skapa en pressmediabank för journalister som nås från er webbplats eller en intern varumärkesportal på ert intranät.

Dela dina filer med andra

Du kan lätt spara och sedan dela ditt dokument med andra för samarbete eller granskning. Detta gör du enkelt med vår funktion Webblänkar.

När flera arbetar med ett gemensamt dokument finns det dessutom en inbyggd versionshantering som hjälper er att hålla reda på när dokumentet har ändrats och av vem. Med versionshanteringsfunktionen kan ni även stega tillbaka till tidigare versioner av dokumentet.

Layoutmallar för tryck, print och digitalt

En av styrkorna med Designgeneratorn är att samma designverktyg kan användas både för att skapa analoga trycksaker och digitalt material för ditt varumärke.

De olika användningsområdena är:

  • Tryck som visitkort, flyers, roll-ups och foldrar.
  • Utskrift som affischer, anslag och diplom.
  • Digitalt som inlägg på sociala medier och banners.

Tryckmaterial kan laddas ner som en PDF-fil som följer branschstandarden för professionellt tryck och har korrekt upplösning. Utskrifter optimeras för att skrivas ut på användarens skrivare utan störande skärmärken. Digitala mallar laddas ner som bildfiler i standard- eller retina-upplösning.

Vi skräddarsyr designmallar efter ditt varumärke

Våra specialister hjälper er att utforma smarta och användbara layoutmallar anpassade efter er grafiska profil och ert varumärke. Du bestämmer vilka delar som skall vara möjliga att redigera i designverktyget och på vilket sätt.

Testa Designgeneratorn i vår demoportal

Låter det intressant? I vår demoportal kan du prova att redigera i några av våra befintliga layoutmallar. Det finns flera olika varianter att välja mellan såsom affischer, visitkort, inlägg för sociala medier och mycket mer. Dessa designmallar kan ge dig en bra idé om hur ni kan arbeta med det på just ditt företag och med er grafiska profil.

 

Enkelt, skalbart och prisvärt

Mediaflow är en svensk molntjänst som används av tusentals kommunikatörer, kreatörer och marknadsförare. Eftersom tjänsten ligger i molnet och enkelt nås med din webbläsare kräver den inte heller i några investeringar i hårdvara, vilket gör det lätt att komma igång för både stora och mindre organisationer.

Åk till toppen