Nyheter

Så arbetar du med tillgänglighet i Mediaflow

15 september 2023

Att arbeta med tillgänglighet på webben är en självklarhet idag. Inte bara för statliga organisationer som har lagkrav att ta hänsyn till utan också för företag som vill öka sin trovärdighet och räckvidd. Här beskriver vi hur du enkelt förbättrar er tillgänglighet med Mediaflow.

Ny integration: Ungapped

30 augusti 2023

Ungapped är en digital kommunikationsplattform som driftas på svenska servrar. Genom deras nya plugin till Mediaflow går det nu att få ett helt GDPR-säkert arbetsflöde inom marknadsföring - från uppladdning av bild och inhämtning av medgivande till publicering av nyhetsbrev eller genomförande av ett webbinar.

Få ordning på filerna – en gång för alla

22 augusti 2023

Har du och dina kollegor problem att hitta bland era filer? Med Mediaflow kan du skapa olika mappstrukturer och berika filerna med egna sökord och metadata. I den här artikeln går vi igenom våra tips och rekommendationer som gör att alla kan hitta rätt filer på sekunder.

AI-genererade bilder och upphovsrätt – vad gäller?

19 juni 2023

Mängden AI-genererat innehåll på internet växer explosionsartat och väcker nya frågor kring vem som har upphovsrätten. Katarina Ladenfors är advokat och specialiserad på immaterialrätt och integritetskyddsjuridik. I det här blogginlägget för Mediaflow redogör hon för hur upphovsrättslagstiftningen fungerar med AI-genererade bilder.

Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

12 maj 2023

Välkommen till Kistamässan och Retail Technology 2023 med start den 31 maj. Missa inte dagar av spännande föreläsningar av bland annat artisten och entreprenören Petter och flera andra toppnamn inom handeln.

Åk till toppen