Kundberättelser

Se vad kommunikatörerna, marknadsförarna och kreatörerna som använder Mediaflow dagligen verkligen tycker om oss

Mediaflow hjälpte Hjo kommun att få ordning på personregistret

Jennie Hilli Sjöqvist och Elin Antonsson är kommunikatörer i Hjo kommun. Här berättar de hur de fått bättre koll på hur de hanterar personuppgifter i sina bilder med hjälp av Mediaflow.

Länsstyrelsen ersätter tre externa tjänster med Mediaflows DAM

Nu kan alla på Länsstyrelsen i Jönköpings län söka upp bilder och filmer och även bidra med eget material till den interna bildbanken. Nu slipper de köpa in bilder externt och kan se till att alla filmer de producerar är tillgängliga för alla.

 

Mediaflow blev Söderhamns nav för filhantering och delning

Smidigare åtkomst till filer var som helst, enkel delning i och utanför teamet samt GDPR-säker hantering av persondata – det är funktioner som beskrivs som en revolution för hur Söderhamns kommunikatörer arbetar med bild- och videofiler i kommunen.

 

Easy-Laser fick mer tid över och bättre kontroll över sin marknadsföring

Tack vare Mediaflow och en varumärkesanpassad mediabank kan Easy-Laser lägga mindre tid på förfrågningar om bilder och  marknadsföringsmaterial. Kunderna kan själva hämta det de behöver.

 

Jag har redan rekommenderat Mediaflow för flera samarbetspartners! Jag skulle säga att systemet är användarvänligt, flexibelt och att de som arbetar på Mediaflow är otroligt tillmötesgående
Karin Ivarsson
Exekutiv Producent och projektledare TV, Postkodlotteriet
Genom att skapa en tydlig struktur för bilderna i Mediaflow och metatagga varje bild, kan vem som helst i organisationen nu komma åt vilken bild som helst på några sekunder.
David Jönsson
Kommunikatör, Falköpings kommun
Vi har haft Mediaflow för bildhantering många år men för filmhantering är det rätt nytt och det är stor skillnad. Vi har nu en playkanal som har en webbtillgänglig videospelare med alla våra filmer. Tidigare låg filmerna endast på Youtube. Arbetsprocessen kring bild- och filmhantering har blivit effektiv och smidig.
Monica Nielsen
Webmaster/systemförvaltare Sitevision, bild- och filmspecialist, Tillväxtverket
Vi letade efter ett verktyg för att skapa en intern bildbank. Vi hittade Mediaflow vilket visade sig vara mycket mer än bara en bildbank. Möjligheten att dela en design med externa samarbetsparter för att jobba vidare tillsammans är en väldigt uppskattad funktion och en bidragande orsak till den succé Mediaflow har blivit i vår organisation.
Fredrik Lundblad
Kommunikatör, Sensus studieförbund
Vi har många kreativa kollegor som gör affischer och annat. Med hjälp av Mediaflows Designgenerator kan alla enkelt hålla sig till vår grafiska profil.
Mattias Eriksson
Webbstrateg, Studieförbundet Bilda
Mediaflow är ett lättarbetat verktyg, som har gett oss möjligheten att enkelt visa och hålla reda på allt content vi producerar. Nu har vi även kopplat på Designgeneratorn för att våra kollegor själva ska kunna ta fram visst material, samtidigt som vi garanterar att vi håller oss inom vår grafiska profil.
Linda Brockman
Head of Brand, Mathem

Se hur Mediaflow kan underlätta ditt arbete

Mediaflow är en svensk GDPR-säker molntjänst, vilket innebär att ni slipper investera i hårdvara och mjukvara. Med en flexibel prissättningsmodell är tröskeln för att komma igång också väldigt låg.

Åk till toppen