Plattformen / Tilläggstjänster

Anpassa Mediaflow efter hur ni jobbar

Med våra moduler kan ni skräddarsy arbetsflödena efter era behov. Webblänksmodulen ingår alltid i Mediaflow medan de övriga modulerna används för att bygga ut plattformen med ny funktionalitet.

  Mediaportaler

Med våra mediaportaler gör ni utvalda filer tillgängliga för andra. Skapa en pressmediabank till journalister som nås från er webbplats eller en intern varumärkesportal på ert intranät. Baserat på en av våra mallar får ni en portal anpassad efter ert varumärke.

 Designgenerator

Förse er organisation med lättanvända mallar för marknadsförings- och kommunikationsmaterial utan externa program eller förkunskaper.

  GDPR-modul

Mediaflow har smarta verktyg för att hantera kraven om personuppgiftshantering som finns i dataskyddsförordningen. Ni kan exempelvis skicka en förfrågan om ett digitalt medgivande, låta mottagaren signera och enkelt hålla koll på hur och när materialet får användas.

  Video Manager

Texta era videofilmer automatiskt och presentera videon på er webbplats eller i en playkanal. Vår fullt tillgängliga videospelare har stöd för flera ljud- och bildspår, undertexter och för teckentolkad och syntolkad video.

  Live

Nå ut till människor över hela världen med personlig kommunikation på deras villkor. Mediaflow Live är en tilläggstjänst till Video Manager som gör det lätt att streama med en skalbar och GDPR-säker infrastruktur.