Vi har en ny visuell identitet

2023 är i full gång och med det nya året uppdaterar Mediaflow sin visuella identitet och lanserar ett nytt grafiskt tema. Med en ny hemsida och grafisk profil siktar vi på att förtydliga vårt utbud av tjänster. Alla de olika funktionerna symboliseras nu av unika färger för att du lättare ska kunna känna igen och skilja dem åt.

Vi har en ny visuell identitet

Nya färger

Basen i erbjudandet, vårt Digital Asset Management System (DAM) och Webblänkar, har fått en blå färg. Den är vår nya primärfärg och ackompanjeras av komplementfärger och nya ikoner för Video Manager och Live (lila), Designgeneratorn (gul), Mediaportaler (grön) och inte minst GDPR (rosa). Färgerna återkommer på hemsidan och i övrig kommunikation kring tjänsterna.

Band/Vågor

Temat kompletteras av illustrationer av arbetsflöden, som visuellt liknar band eller vågrörelser. Varje band motsvarar en  funktion och symboliserar att arbetsflödena  når längre än själva plattformen och även förändrar hur du arbetar i och utanför era egna system. Banden väver ihop precis som bäckar som rinner ut i ett större vattendrag och blir del av en större helhet. Banden kan kombineras allihop eller bara några stycken, precis som Mediaflow för olika målgrupper och syften. 

Nya mönster och ikoner

Alla tjänster har också ett mönster som återkommer i ikoner och bakgrunder. På det sättet särskiljs tjänster som ligger inom samma område och delar färg med en annan tjänst.

Uppdaterad design på webben

Hemsidan är också uppdaterad och ombyggd för att du snabbare ska hitta svar på dina frågor. Till exempel hur du kan skapa ordning i det kaos som ofta uppstår med filhantering i stora och små organisationer.

Titta gärna runt här på mediaflow.com och se själv. Du kan också boka en demonstration av plattformen eller begära en offert.


Kom igång med mediaportaler

13 mars 2023

Med Mediaflows mediaportaler gör du filer tillgängliga för fler i och utanför organisationen. Skapa en pressbildbank, en playportal eller varför inte ett filarkiv på intranätet.

Kom igång och sänd live – Del 2: Utrustningen

08 februari 2023

Vad behöver du för att börja sända live och hur tar du steget till nästa nivå? I vår tvådelade live-skola är det dags att prata teknik. Allt från instegs- till proffsnivå.

Kom igång och sänd live – Del 1: Planeringen

17 januari 2023

I vår live-skola går vi igenom vad du behöver för att genomföra en lyckad livesändning. Att komma igång är varken svårt eller nödvändigtvis dyrt. I två artiklar guidar vi dig igenom planeringen och vilken teknik du behöver.

Åk till toppen