Vi har en ny visuell identitet

2023 är i full gång och med det nya året uppdaterar Mediaflow sin visuella identitet och lanserar ett nytt grafiskt tema. Med en ny hemsida och grafisk profil siktar vi på att förtydliga vårt utbud av tjänster. Alla de olika funktionerna symboliseras nu av unika färger för att du lättare ska kunna känna igen och skilja dem åt.

Vi har en ny visuell identitet

Nya färger

Basen i erbjudandet, vårt Digital Asset Management System (DAM) och Webblänkar, har fått en blå färg. Den är vår nya primärfärg och ackompanjeras av komplementfärger och nya ikoner för Video Manager och Live (lila), Designgeneratorn (gul), Mediaportaler (grön) och inte minst GDPR (rosa). Färgerna återkommer på hemsidan och i övrig kommunikation kring tjänsterna.

Band/Vågor

Temat kompletteras av illustrationer av arbetsflöden, som visuellt liknar band eller vågrörelser. Varje band motsvarar en  funktion och symboliserar att arbetsflödena  når längre än själva plattformen och även förändrar hur du arbetar i och utanför era egna system. Banden väver ihop precis som bäckar som rinner ut i ett större vattendrag och blir del av en större helhet. Banden kan kombineras allihop eller bara några stycken, precis som Mediaflow för olika målgrupper och syften. 

Nya mönster och ikoner

Alla tjänster har också ett mönster som återkommer i ikoner och bakgrunder. På det sättet särskiljs tjänster som ligger inom samma område och delar färg med en annan tjänst.

Uppdaterad design på webben

Hemsidan är också uppdaterad och ombyggd för att du snabbare ska hitta svar på dina frågor. Till exempel hur du kan skapa ordning i det kaos som ofta uppstår med filhantering i stora och små organisationer.

Titta gärna runt här på mediaflow.com och se själv. Du kan också boka en demonstration av plattformen eller begära en offert.


Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen