Vi har en ny visuell identitet

2023 är i full gång och med det nya året uppdaterar Mediaflow sin visuella identitet och lanserar ett nytt grafiskt tema. Med en ny hemsida och grafisk profil siktar vi på att förtydliga vårt utbud av tjänster. Alla de olika funktionerna symboliseras nu av unika färger för att du lättare ska kunna känna igen och skilja dem åt.

Vi har en ny visuell identitet

Nya färger

Basen i erbjudandet, vårt Digital Asset Management System (DAM) och Webblänkar, har fått en blå färg. Den är vår nya primärfärg och ackompanjeras av komplementfärger och nya ikoner för Video Manager och Live (lila), Designgeneratorn (gul), Mediaportaler (grön) och inte minst GDPR (rosa). Färgerna återkommer på hemsidan och i övrig kommunikation kring tjänsterna.

Band/Vågor

Temat kompletteras av illustrationer av arbetsflöden, som visuellt liknar band eller vågrörelser. Varje band motsvarar en  funktion och symboliserar att arbetsflödena  når längre än själva plattformen och även förändrar hur du arbetar i och utanför era egna system. Banden väver ihop precis som bäckar som rinner ut i ett större vattendrag och blir del av en större helhet. Banden kan kombineras allihop eller bara några stycken, precis som Mediaflow för olika målgrupper och syften. 

Nya mönster och ikoner

Alla tjänster har också ett mönster som återkommer i ikoner och bakgrunder. På det sättet särskiljs tjänster som ligger inom samma område och delar färg med en annan tjänst.

Uppdaterad design på webben

Hemsidan är också uppdaterad och ombyggd för att du snabbare ska hitta svar på dina frågor. Till exempel hur du kan skapa ordning i det kaos som ofta uppstår med filhantering i stora och små organisationer.

Titta gärna runt här på mediaflow.com och se själv. Du kan också boka en demonstration av plattformen eller begära en offert.

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Lägg till syntolkning i din video

21 maj 2024

Alternativa ljudspår, även kallat syntolkning, är en viktig del av tillgänglighetsanpassning av video för personer som har en synnedsättning. I den här artikeln ska vi titta på hur du kan lägga till flera bild- och ljudspår till filmer i Mediaflow.

Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Åk till toppen