Kom och träffa oss på Retail Tech / Mark Tech 20-21 april!

Mediaflow är en av utställarna på Retail Tech, e-Commerce & Mark Tech Expo 2022. Där kommer vi visa hur vi kan hjälpa till i arbetsflödet för e-handel, varumärke och online video.

Kom och träffa oss på Retail Tech / Mark Tech 20-21 april!

Kom och ta en kaffe med oss! Vi finns i monter L:07 och vill gärna veta mer om era målsättningar såväl som era utmaningar. Vi kommer visa hur vår tjänst effektiviserar och förbättrar arbetsflödet för mer än 450 organisationer och berättar gärna om vad vi kan göra för er.

Retail- / Mark Tech och E-commerce Expo är Sveriges enda heltäckande mässa för hela handeln, där över 250 högkvalitativa utställare visar innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Passa på att ta del av kunskapsutbyten och knyt nya kontakter eller varför inte bara kom förbi vår monter och säg hej?

Under mässan kan ni ta del av över 100 talare. Genom föreläsningar, paneldebatter, öppna scener, och mingel erbjuds du en hel värld av möjligheter till kompetensutveckling. Programmet är fullspäckat med intressanta talare som motiverar och inspirerar.

Använd vår VIP kod här nedan för att gå kostnadsfritt till mässan och få 10% rabatt på konferensbiljetterna.

På plats finner ni:

⦁ Frukostseminarier 
⦁ Heltäckande konferensprogram 
⦁ Öppna scener
⦁ Ett fullmatat mässgolv
⦁ Kvällsmingel

Hoppas vi ses där!

 

DATUM OCH TID
20 april 09.00 – 17.00
21 april 09.00 – 17.00

PLATS
Kistamässan, Stockholm

ANVÄND VIP-KOD: 1216

Skriv ut din kostnadsfria mässbiljett! https://retailexpostockholm.se/biljetter/boka-massbiljett/

Anmäl dig till frukostmöte eller branschmingel via hemsidan. 


Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Vad är ett DAM-system?

12 mars 2024

Om du arbetar med digitala tillgångar och filer som dokument, bilder och video har du troligtvis märkt att det är svårt att strukturera och framförallt hitta rätt filer i olika system och servrar. En lösning på det är att använda ett Digital Asset Management System, även kallat DAM-system. I den här artikeln ska vi gå igenom vad det är och hur det kan förenkla din organisations filhantering.

Åk till toppen