Kom och träffa oss på Retail Tech / Mark Tech 20-21 april!

Mediaflow är en av utställarna på Retail Tech, e-Commerce & Mark Tech Expo 2022. Där kommer vi visa hur vi kan hjälpa till i arbetsflödet för e-handel, varumärke och online video.

Kom och träffa oss på Retail Tech / Mark Tech 20-21 april!

Kom och ta en kaffe med oss! Vi finns i monter L:07 och vill gärna veta mer om era målsättningar såväl som era utmaningar. Vi kommer visa hur vår tjänst effektiviserar och förbättrar arbetsflödet för mer än 450 organisationer och berättar gärna om vad vi kan göra för er.

Retail- / Mark Tech och E-commerce Expo är Sveriges enda heltäckande mässa för hela handeln, där över 250 högkvalitativa utställare visar innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Passa på att ta del av kunskapsutbyten och knyt nya kontakter eller varför inte bara kom förbi vår monter och säg hej?

Under mässan kan ni ta del av över 100 talare. Genom föreläsningar, paneldebatter, öppna scener, och mingel erbjuds du en hel värld av möjligheter till kompetensutveckling. Programmet är fullspäckat med intressanta talare som motiverar och inspirerar.

Använd vår VIP kod här nedan för att gå kostnadsfritt till mässan och få 10% rabatt på konferensbiljetterna.

På plats finner ni:

⦁ Frukostseminarier 
⦁ Heltäckande konferensprogram 
⦁ Öppna scener
⦁ Ett fullmatat mässgolv
⦁ Kvällsmingel

Hoppas vi ses där!

 

DATUM OCH TID
20 april 09.00 – 17.00
21 april 09.00 – 17.00

PLATS
Kistamässan, Stockholm

ANVÄND VIP-KOD: 1216

Skriv ut din kostnadsfria mässbiljett! https://retailexpostockholm.se/biljetter/boka-massbiljett/

Anmäl dig till frukostmöte eller branschmingel via hemsidan. 


Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

12 maj 2023

Välkommen till Kistamässan och Retail Technology 2023 med start den 31 maj. Missa inte dagar av spännande föreläsningar av bland annat artisten och entreprenören Petter och flera andra toppnamn inom handeln.

Så skapar du bättre layoutfiler för tryck

11 maj 2023

Många personer inom organisationen kan ha ett stort behov av att skapa trycksaker. Men med alla tekniska termer, format och regler är det inte alltid lätt att veta hur man får bra resultat. Vår Indesign-expert Louise Krångh ger dig här sina bästa tips för att skapa bra tryckfiler.

Åk till toppen