Kom och träffa oss på Retail Tech / Mark Tech 20-21 april!

Mediaflow är en av utställarna på Retail Tech, e-Commerce & Mark Tech Expo 2022. Där kommer vi visa hur vi kan hjälpa till i arbetsflödet för e-handel, varumärke och online video.

Kom och träffa oss på Retail Tech / Mark Tech 20-21 april!

Kom och ta en kaffe med oss! Vi finns i monter L:07 och vill gärna veta mer om era målsättningar såväl som era utmaningar. Vi kommer visa hur vår tjänst effektiviserar och förbättrar arbetsflödet för mer än 450 organisationer och berättar gärna om vad vi kan göra för er.

Retail- / Mark Tech och E-commerce Expo är Sveriges enda heltäckande mässa för hela handeln, där över 250 högkvalitativa utställare visar innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Passa på att ta del av kunskapsutbyten och knyt nya kontakter eller varför inte bara kom förbi vår monter och säg hej?

Under mässan kan ni ta del av över 100 talare. Genom föreläsningar, paneldebatter, öppna scener, och mingel erbjuds du en hel värld av möjligheter till kompetensutveckling. Programmet är fullspäckat med intressanta talare som motiverar och inspirerar.

Använd vår VIP kod här nedan för att gå kostnadsfritt till mässan och få 10% rabatt på konferensbiljetterna.

På plats finner ni:

⦁ Frukostseminarier 
⦁ Heltäckande konferensprogram 
⦁ Öppna scener
⦁ Ett fullmatat mässgolv
⦁ Kvällsmingel

Hoppas vi ses där!

 

DATUM OCH TID
20 april 09.00 – 17.00
21 april 09.00 – 17.00

PLATS
Kistamässan, Stockholm

ANVÄND VIP-KOD: 1216

Skriv ut din kostnadsfria mässbiljett! https://retailexpostockholm.se/biljetter/boka-massbiljett/

Anmäl dig till frukostmöte eller branschmingel via hemsidan. 


Bättre ljussättning i dina filmer – våra tre bästa tips

29 februari 2024

Visste du att ordet fotografi kommer från grekiskan och betyder Rita med ljus? Det är lätt att bara tänka på ljud, exponering och skärpa när man filmar, men glöm inte bort belysningen. Med en välplanerad ljussättning kan du lyfta dina filmer till helt nya nivåer. Här får du våra tre bästa tips för att snabbt komma igång.

Så arbetar du bäst med versionshantering av filer

18 januari 2024

Visste du att med Mediaflows DAM-system behöver du inte bekymra dig över att du har flera olika versioner av en fil utspridda i plattformen? I den här artikeln ska vi titta på hur du bemästrar versionshanteringen och hur du kan öppna filer i dina favoritprogram direkt ifrån Mediaflow och spara dem som nya versioner.

God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

20 december 2023

Nu när vi närmar oss jul och början på ett nytt år, och många av oss förbereder sig på tid med familj och vänner, vill vi passa på och tacka för året som varit. 2023 har varit ett år av förändring och tillväxt. Vi har fått förtroendet från 130 nya kunder, öppnat kontor i Storbritannien och återigen tilldelats utmärkelsen Di Gasell.

Åk till toppen