Kom och träffa oss på Retail Tech / Mark Tech 20-21 april!

Mediaflow är en av utställarna på Retail Tech, e-Commerce & Mark Tech Expo 2022. Där kommer vi visa hur vi kan hjälpa till i arbetsflödet för e-handel, varumärke och online video.

Kom och träffa oss på Retail Tech / Mark Tech 20-21 april!

Kom och ta en kaffe med oss! Vi finns i monter L:07 och vill gärna veta mer om era målsättningar såväl som era utmaningar. Vi kommer visa hur vår tjänst effektiviserar och förbättrar arbetsflödet för mer än 450 organisationer och berättar gärna om vad vi kan göra för er.

Retail- / Mark Tech och E-commerce Expo är Sveriges enda heltäckande mässa för hela handeln, där över 250 högkvalitativa utställare visar innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Passa på att ta del av kunskapsutbyten och knyt nya kontakter eller varför inte bara kom förbi vår monter och säg hej?

Under mässan kan ni ta del av över 100 talare. Genom föreläsningar, paneldebatter, öppna scener, och mingel erbjuds du en hel värld av möjligheter till kompetensutveckling. Programmet är fullspäckat med intressanta talare som motiverar och inspirerar.

Använd vår VIP kod här nedan för att gå kostnadsfritt till mässan och få 10% rabatt på konferensbiljetterna.

På plats finner ni:

⦁ Frukostseminarier 
⦁ Heltäckande konferensprogram 
⦁ Öppna scener
⦁ Ett fullmatat mässgolv
⦁ Kvällsmingel

Hoppas vi ses där!

 

DATUM OCH TID
20 april 09.00 – 17.00
21 april 09.00 – 17.00

PLATS
Kistamässan, Stockholm

ANVÄND VIP-KOD: 1216

Skriv ut din kostnadsfria mässbiljett! https://retailexpostockholm.se/biljetter/boka-massbiljett/

Anmäl dig till frukostmöte eller branschmingel via hemsidan. 


Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen