Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

Välkommen till Kistamässan och Retail Technology 2023 med start den 31 maj. Missa inte dagar av spännande föreläsningar av bland annat artisten och entreprenören Petter och flera andra toppnamn inom handeln.

Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

I vår monter, J:10, visar vi hur du kan spara massvis med tid och resurser genom att använda Mediaflow för att arbeta effektivare med varumärke, e-handelsflöden såväl som i kreativa samarbeten kring bild och video. Boka gärna ett möte med oss i förväg eller kom förbi och ta en fika med oss. Vi tycker det är jättekul att diskutera produkten, användning eller få nya tips och önskemål kring nya funktioner!

Anmäl dig på länken här nedanför för en kostnadsfri entrébiljett till mässan.

Några av talarna är:

  • Petter - Artist och entreprenör
  • Eric Lundberg - vd ICA Sverige
  • Susanne Holmström - vd Netonnet
  • Sam Rihani - Investerare och rådgivare, samt f.d Sverigechef på Meta
  • Frida Boisen - Journalist och föreläsare

Mässan är en mötesplats för handlare och e-handlare med ett 100-tal talare över de två dagarna. Mingla, inspireras och ta del av nyheter i branschen.Monter J:10

Öppettider:

31 maj 9.00 - 17.00
1 juni 9.00 - 16.00


Så skapar du bättre layoutfiler för tryck

11 maj 2023

Många personer inom organisationen kan ha ett stort behov av att skapa trycksaker. Men med alla tekniska termer, format och regler är det inte alltid lätt att veta hur man får bra resultat. Vår Indesign-expert Louise Krångh ger dig här sina bästa tips för att skapa bra tryckfiler.

Så här undviker du vanliga GDPR-misstag i filmer

14 april 2023

När du arbetar med personuppgifter i film finns några fallgropar att tänka på. Här ger advokaten och integritetskyddsexperten Katarina Ladenfors tips på hur du undviker de vanligaste GDPR-misstagen.

Åk till toppen