Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

Välkommen till Kistamässan och Retail Technology 2023 med start den 31 maj. Missa inte dagar av spännande föreläsningar av bland annat artisten och entreprenören Petter och flera andra toppnamn inom handeln.

Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

I vår monter, J:10, visar vi hur du kan spara massvis med tid och resurser genom att använda Mediaflow för att arbeta effektivare med varumärke, e-handelsflöden såväl som i kreativa samarbeten kring bild och video. Boka gärna ett möte med oss i förväg eller kom förbi och ta en fika med oss. Vi tycker det är jättekul att diskutera produkten, användning eller få nya tips och önskemål kring nya funktioner!

Några av talarna är:

  • Petter - Artist och entreprenör
  • Eric Lundberg - vd ICA Sverige
  • Susanne Holmström - vd Netonnet
  • Sam Rihani - Investerare och rådgivare, samt f.d Sverigechef på Meta
  • Frida Boisen - Journalist och föreläsare

Mässan är en mötesplats för handlare och e-handlare med ett 100-tal talare över de två dagarna. Mingla, inspireras och ta del av nyheter i branschen.Monter J:10

Öppettider:

31 maj 9.00 - 17.00
1 juni 9.00 - 16.00

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Bättre ljussättning i dina filmer – våra tre bästa tips

29 februari 2024

Visste du att ordet fotografi kommer från grekiskan och betyder Rita med ljus? Det är lätt att bara tänka på ljud, exponering och skärpa när man filmar, men glöm inte bort belysningen. Med en välplanerad ljussättning kan du lyfta dina filmer till helt nya nivåer. Här får du våra tre bästa tips för att snabbt komma igång.

Så arbetar du bäst med versionshantering av filer

18 januari 2024

Visste du att med Mediaflows DAM-system behöver du inte bekymra dig över att du har flera olika versioner av en fil utspridda i plattformen? I den här artikeln ska vi titta på hur du bemästrar versionshanteringen och hur du kan öppna filer i dina favoritprogram direkt ifrån Mediaflow och spara dem som nya versioner.

God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

20 december 2023

Nu när vi närmar oss jul och början på ett nytt år, och många av oss förbereder sig på tid med familj och vänner, vill vi passa på och tacka för året som varit. 2023 har varit ett år av förändring och tillväxt. Vi har fått förtroendet från 130 nya kunder, öppnat kontor i Storbritannien och återigen tilldelats utmärkelsen Di Gasell.

Åk till toppen