Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

Välkommen till Kistamässan och Retail Technology 2023 med start den 31 maj. Missa inte dagar av spännande föreläsningar av bland annat artisten och entreprenören Petter och flera andra toppnamn inom handeln.

Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

I vår monter, J:10, visar vi hur du kan spara massvis med tid och resurser genom att använda Mediaflow för att arbeta effektivare med varumärke, e-handelsflöden såväl som i kreativa samarbeten kring bild och video. Boka gärna ett möte med oss i förväg eller kom förbi och ta en fika med oss. Vi tycker det är jättekul att diskutera produkten, användning eller få nya tips och önskemål kring nya funktioner!

Anmäl dig på länken här nedanför för en kostnadsfri entrébiljett till mässan.

Några av talarna är:

  • Petter - Artist och entreprenör
  • Eric Lundberg - vd ICA Sverige
  • Susanne Holmström - vd Netonnet
  • Sam Rihani - Investerare och rådgivare, samt f.d Sverigechef på Meta
  • Frida Boisen - Journalist och föreläsare

Mässan är en mötesplats för handlare och e-handlare med ett 100-tal talare över de två dagarna. Mingla, inspireras och ta del av nyheter i branschen.Monter J:10

Öppettider:

31 maj 9.00 - 17.00
1 juni 9.00 - 16.00


Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen