Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

Välkommen till Kistamässan och Retail Technology 2023 med start den 31 maj. Missa inte dagar av spännande föreläsningar av bland annat artisten och entreprenören Petter och flera andra toppnamn inom handeln.

Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

I vår monter, J:10, visar vi hur du kan spara massvis med tid och resurser genom att använda Mediaflow för att arbeta effektivare med varumärke, e-handelsflöden såväl som i kreativa samarbeten kring bild och video. Boka gärna ett möte med oss i förväg eller kom förbi och ta en fika med oss. Vi tycker det är jättekul att diskutera produkten, användning eller få nya tips och önskemål kring nya funktioner!

Några av talarna är:

  • Petter - Artist och entreprenör
  • Eric Lundberg - vd ICA Sverige
  • Susanne Holmström - vd Netonnet
  • Sam Rihani - Investerare och rådgivare, samt f.d Sverigechef på Meta
  • Frida Boisen - Journalist och föreläsare

Mässan är en mötesplats för handlare och e-handlare med ett 100-tal talare över de två dagarna. Mingla, inspireras och ta del av nyheter i branschen.Monter J:10

Öppettider:

31 maj 9.00 - 17.00
1 juni 9.00 - 16.00

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Lägg till syntolkning i din video

21 maj 2024

Alternativa ljudspår, även kallat syntolkning, är en viktig del av tillgänglighetsanpassning av video för personer som har en synnedsättning. I den här artikeln ska vi titta på hur du kan lägga till flera bild- och ljudspår till filmer i Mediaflow.

Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Åk till toppen