Mediaflow blir Gasell

Vi är stolta över att berätta att vi har utnämnts till Di Gasell hösten 2021! Ett mål vi hade siktat på att nå 2023.

Mediaflow blir Gasell

Sedan vi bytte inriktning och helt satsade på vår bild- och mediabank för fyra och ett halvt år sedan har vi gjort en fantastisk resa tillsammans. Det som började som en mjukvara för att kunna tagga upp bilder har blivit den ledande bild- och mediabanken inom offentlig sektor i Sverige. Vi har gått ifrån att vara ett fåtal personer som gjorde allting till 31 personer som arbetar gemensamt för att varje kundmöte ska bli början på ett långt samarbete.

Att vi redan utnämnts till Di Gasell är ett kvitto på att vi valt både rätt väg och rätt personer för att bygga vårt lag. Det också ett intyg på att om vi stöttar varandra och värderar varandras innovativa idéer, är nästan allting möjligt. De kommande åren fortsätter vi därför att drömma stort. Snart är vi redo att berätta mer om våra framtidsplaner.

Ett stort tack från oss alla till våra kunder och partners. Vi ser fram emot många år av gott samarbete framöver!

Läs mer om vad ett Di Gasell-bolag är här. https://gasell.di.se/faq/

Några kollegor på Göteborgskontoret tar del av Gasell-tårtan under en tillfällig lättnad i lockdown.
Några kollegor på Göteborgskontoret tar del av Gasell-tårtan under en tillfällig lättnad i lockdown.

Kom och träffa oss på Retail Technology 2023

12 maj 2023

Välkommen till Kistamässan och Retail Technology 2023 med start den 31 maj. Missa inte dagar av spännande föreläsningar av bland annat artisten och entreprenören Petter och flera andra toppnamn inom handeln.

Så skapar du bättre layoutfiler för tryck

11 maj 2023

Många personer inom organisationen kan ha ett stort behov av att skapa trycksaker. Men med alla tekniska termer, format och regler är det inte alltid lätt att veta hur man får bra resultat. Vår Indesign-expert Louise Krångh ger dig här sina bästa tips för att skapa bra tryckfiler.

Åk till toppen