Mediaflow blir Gasell

Vi är stolta över att berätta att vi har utnämnts till Di Gasell hösten 2021! Ett mål vi hade siktat på att nå 2023.

Mediaflow blir Gasell

Sedan vi bytte inriktning och helt satsade på vår bild- och mediabank för fyra och ett halvt år sedan har vi gjort en fantastisk resa tillsammans. Det som började som en mjukvara för att kunna tagga upp bilder har blivit den ledande bild- och mediabanken inom offentlig sektor i Sverige. Vi har gått ifrån att vara ett fåtal personer som gjorde allting till 31 personer som arbetar gemensamt för att varje kundmöte ska bli början på ett långt samarbete.

Att vi redan utnämnts till Di Gasell är ett kvitto på att vi valt både rätt väg och rätt personer för att bygga vårt lag. Det också ett intyg på att om vi stöttar varandra och värderar varandras innovativa idéer, är nästan allting möjligt. De kommande åren fortsätter vi därför att drömma stort. Snart är vi redo att berätta mer om våra framtidsplaner.

Ett stort tack från oss alla till våra kunder och partners. Vi ser fram emot många år av gott samarbete framöver!

Läs mer om vad ett Di Gasell-bolag är här. https://gasell.di.se/faq/

Några kollegor på Göteborgskontoret tar del av Gasell-tårtan under en tillfällig lättnad i lockdown.
Några kollegor på Göteborgskontoret tar del av Gasell-tårtan under en tillfällig lättnad i lockdown.

Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen