Mediaflow blir Gasell

Vi är stolta över att berätta att vi har utnämnts till Di Gasell hösten 2021! Ett mål vi hade siktat på att nå 2023.

Mediaflow blir Gasell

Sedan vi bytte inriktning och helt satsade på vår bild- och mediabank för fyra och ett halvt år sedan har vi gjort en fantastisk resa tillsammans. Det som började som en mjukvara för att kunna tagga upp bilder har blivit den ledande bild- och mediabanken inom offentlig sektor i Sverige. Vi har gått ifrån att vara ett fåtal personer som gjorde allting till 31 personer som arbetar gemensamt för att varje kundmöte ska bli början på ett långt samarbete.

Att vi redan utnämnts till Di Gasell är ett kvitto på att vi valt både rätt väg och rätt personer för att bygga vårt lag. Det också ett intyg på att om vi stöttar varandra och värderar varandras innovativa idéer, är nästan allting möjligt. De kommande åren fortsätter vi därför att drömma stort. Snart är vi redo att berätta mer om våra framtidsplaner.

Ett stort tack från oss alla till våra kunder och partners. Vi ser fram emot många år av gott samarbete framöver!

Läs mer om vad ett Di Gasell-bolag är här. https://gasell.di.se/faq/

Några kollegor på Göteborgskontoret tar del av Gasell-tårtan under en tillfällig lättnad i lockdown.
Några kollegor på Göteborgskontoret tar del av Gasell-tårtan under en tillfällig lättnad i lockdown.

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Lägg till syntolkning i din video

21 maj 2024

Alternativa ljudspår, även kallat syntolkning, är en viktig del av tillgänglighetsanpassning av video för personer som har en synnedsättning. I den här artikeln ska vi titta på hur du kan lägga till flera bild- och ljudspår till filmer i Mediaflow.

Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Åk till toppen