Mediaflow växer snabbt

Vi är glada över att meddela att vi återigen förstärker våra team med nya starka kollegor. På bara ett år har vår personalstyrka ökat med 50 procent. Det innebär att vi kan hålla en snabbare utvecklingstakt, ta hand om fler kunder men även att vi lagt grunden för att snabbt skala upp.

Mediaflow växer snabbt

Mediaflow är idag den ledande GDPR-säkrade mediabanken inom offentlig sektor i Sverige, men växer kraftigt även inom den privata sektorn. Vi har nu över 400 kunder att ta hand om och många nya idéer vi vill ta vara på och därför är våra nya sex kollegor efterlängtade.

De senaste åren har vi medvetet legat under radarn och använt tiden för att bygga flera starka team med värdefulla lagmedlemmar och god lagkänsla. Med den grunden att stå på börjar vi nu öka takten. Sammanlagt har vi vuxit med tio personer hittills under 2021.

Förstärkningarna innebär att vi kommer att kunna driva flera utvecklingsprojekt samtidigt såväl som täcka upp för ett allt högre inflöde av nya kunder. Samtliga nyanställda kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg och vi ser fram emot att presentera dem mer framöver.

Det är dock inte bara i Göteborg vi växer. I Uppsala har vi dubblat storleken på våra lokaler till över 400m2 med filmstudio, sällskapsytor och moderna konferensrum. Mediaflows mål är att fortsätta vara en av de bästa arbetsplatserna i Sverige och då måste det finnas utrymme och en kreativ miljö att växa i.


Åk till toppen