Mediaflow växer snabbt

Vi är glada över att meddela att vi återigen förstärker våra team med nya starka kollegor. På bara ett år har vår personalstyrka ökat med 50 procent. Det innebär att vi kan hålla en snabbare utvecklingstakt, ta hand om fler kunder men även att vi lagt grunden för att snabbt skala upp.

Mediaflow växer snabbt

Mediaflow är idag den ledande GDPR-säkrade mediabanken inom offentlig sektor i Sverige, men växer kraftigt även inom den privata sektorn. Vi har nu över 400 kunder att ta hand om och många nya idéer vi vill ta vara på och därför är våra nya sex kollegor efterlängtade.

De senaste åren har vi medvetet legat under radarn och använt tiden för att bygga flera starka team med värdefulla lagmedlemmar och god lagkänsla. Med den grunden att stå på börjar vi nu öka takten. Sammanlagt har vi vuxit med tio personer hittills under 2021.

Förstärkningarna innebär att vi kommer att kunna driva flera utvecklingsprojekt samtidigt såväl som täcka upp för ett allt högre inflöde av nya kunder. Samtliga nyanställda kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg och vi ser fram emot att presentera dem mer framöver.

Det är dock inte bara i Göteborg vi växer. I Uppsala har vi dubblat storleken på våra lokaler till över 400m2 med filmstudio, sällskapsytor och moderna konferensrum. Mediaflows mål är att fortsätta vara en av de bästa arbetsplatserna i Sverige och då måste det finnas utrymme och en kreativ miljö att växa i.

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Lägg till syntolkning i din video

21 maj 2024

Alternativa ljudspår, även kallat syntolkning, är en viktig del av tillgänglighetsanpassning av video för personer som har en synnedsättning. I den här artikeln ska vi titta på hur du kan lägga till flera bild- och ljudspår till filmer i Mediaflow.

Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Åk till toppen