Nästa vecka ses vi på Lösningar för Offentlig Sektor 2022

Kom och träffa oss den 8-9 juni på mässan och konferensen, Lösningar för Offentlig Sektor 2022. Där kommer vi att visa varför vi är den ledande bild- och mediabanken i offentlig sektor och hur vi kan förenkla arbete med GDPR, intern och extern kommunikation såväl som online video.

Nästa vecka ses vi på Lösningar för Offentlig Sektor 2022

Lösningar för Offentlig Sektor är en stor mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentlig verksamhet. Här tar du del av en mässa med över 140 leverantörer och en konferens med över 200 talare. Genom föreläsningar, workshops och paneldebatter sätts viktiga frågor i fokus.

Vi finns i monter J:18. Där vill vi gärna ses och höra mer om dina målsättningar och utmaningar men tar också gärna bara en kaffe ihop! Om du redan använder vår tjänst så är du varmt välkommen att berätta om vad du tycker om i den eller ge oss tips på vad som skulle kunna göra den ännu bättre för ditt arbetsflöde.

Glöm inte att ta del av några av de spännande föreläsningarna. Under Lösningar för Offentlig Sektor är schemat fullspäckat med talare som motiverar och inspirerar. Några av talarna är:

Ida Karkiainen, Civilminister
Ulf Kristesson, partiledare Moderaterna
Anders Ygeman, integrations- och migrationsminister
Daniel Forslund, digitaliseringsexpert
Khashayar Farmanbar, energi- och digitaliseringsminister
Agnes Wold, överläkare och professor i klinisk bakteriologi Sahlgrenska Akademin vid GU

På plats finner ni:

  • Heltäckande konferensprogram
  • Ett fullmatat mässgolv
  • Workshops
  • Paneldebatter
  • Öppna scener
  • Frukostseminarier

Hoppas vi ses där!

DATUM OCH TID
8 juni 09.00 – 17.00
9 juni 09.00 – 17.00

PLATS
Kistamässan, Stockholm
Monter J:18

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Vad är ett DAM-system?

12 mars 2024

Om du arbetar med digitala tillgångar och filer som dokument, bilder och video har du troligtvis märkt att det är svårt att strukturera och framförallt hitta rätt filer i olika system och servrar. En lösning på det är att använda ett Digital Asset Management System, även kallat DAM-system. I den här artikeln ska vi gå igenom vad det är och hur det kan förenkla din organisations filhantering.

Åk till toppen