Nästa vecka ses vi på Lösningar för Offentlig Sektor 2022

Kom och träffa oss den 8-9 juni på mässan och konferensen, Lösningar för Offentlig Sektor 2022. Där kommer vi att visa varför vi är den ledande bild- och mediabanken i offentlig sektor och hur vi kan förenkla arbete med GDPR, intern och extern kommunikation såväl som online video.

Nästa vecka ses vi på Lösningar för Offentlig Sektor 2022

Lösningar för Offentlig Sektor är en stor mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar offentlig verksamhet. Här tar du del av en mässa med över 140 leverantörer och en konferens med över 200 talare. Genom föreläsningar, workshops och paneldebatter sätts viktiga frågor i fokus.

Vi finns i monter J:18. Där vill vi gärna ses och höra mer om dina målsättningar och utmaningar men tar också gärna bara en kaffe ihop! Om du redan använder vår tjänst så är du varmt välkommen att berätta om vad du tycker om i den eller ge oss tips på vad som skulle kunna göra den ännu bättre för ditt arbetsflöde.

Glöm inte att ta del av några av de spännande föreläsningarna. Under Lösningar för Offentlig Sektor är schemat fullspäckat med talare som motiverar och inspirerar. Några av talarna är:

Ida Karkiainen, Civilminister
Ulf Kristesson, partiledare Moderaterna
Anders Ygeman, integrations- och migrationsminister
Daniel Forslund, digitaliseringsexpert
Khashayar Farmanbar, energi- och digitaliseringsminister
Agnes Wold, överläkare och professor i klinisk bakteriologi Sahlgrenska Akademin vid GU

På plats finner ni:

  • Heltäckande konferensprogram
  • Ett fullmatat mässgolv
  • Workshops
  • Paneldebatter
  • Öppna scener
  • Frukostseminarier

Hoppas vi ses där!

DATUM OCH TID
8 juni 09.00 – 17.00
9 juni 09.00 – 17.00

PLATS
Kistamässan, Stockholm
Monter J:18

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Bättre ljussättning i dina filmer – våra tre bästa tips

29 februari 2024

Visste du att ordet fotografi kommer från grekiskan och betyder Rita med ljus? Det är lätt att bara tänka på ljud, exponering och skärpa när man filmar, men glöm inte bort belysningen. Med en välplanerad ljussättning kan du lyfta dina filmer till helt nya nivåer. Här får du våra tre bästa tips för att snabbt komma igång.

Så arbetar du bäst med versionshantering av filer

18 januari 2024

Visste du att med Mediaflows DAM-system behöver du inte bekymra dig över att du har flera olika versioner av en fil utspridda i plattformen? I den här artikeln ska vi titta på hur du bemästrar versionshanteringen och hur du kan öppna filer i dina favoritprogram direkt ifrån Mediaflow och spara dem som nya versioner.

God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

20 december 2023

Nu när vi närmar oss jul och början på ett nytt år, och många av oss förbereder sig på tid med familj och vänner, vill vi passa på och tacka för året som varit. 2023 har varit ett år av förändring och tillväxt. Vi har fått förtroendet från 130 nya kunder, öppnat kontor i Storbritannien och återigen tilldelats utmärkelsen Di Gasell.

Åk till toppen