Tjuvtitta på Mediaflow 4.0 och modulen Brandroom under Sitevisiondagarna!

På tisdag startar årets Sitevisiondagarna och vi är på plats för att dela med oss av våra planer för framtiden!

Tjuvtitta på Mediaflow 4.0 och modulen Brandroom under Sitevisiondagarna!

Om några dagar, den 17-18 oktober, är vi med på de största Sitevisiondagarna hittills i Conventum Arena i Örebro. 

Där kommer vi för första gången erbjuda en tjuvtitt på nästa version av vår plattform, Mediaflow 4.0, vår nya AI-transkribering för automatiska undertexter och AI- taggning som automatiskt lägger till sökord till era bilder. Vi kommer också visa och berätta om den kommande modulen Brandroom och sist men inte minst dela med oss av vår roadmap för produkten och vad våra planer är för video i plattformen

Det är inte heller någon överdrift när vi säger att det här blir vår mest ambitiösa monter någonsin. För att kunna svara på alla era frågor har vi också experter med oss från Product Development, Customer Success, Sales och Professional Services.

Så om du har vägarna förbi - kom till vår monter, ta en fika, lite godis och dela dina tankar och erfarenheter med oss. Det ska bli jättekul att ses på mässan en nionde gång!

 

En karta över arenan där Sitevision kommer vara.

 

Om du missade förra inlägget så har vi alltså monterplats 9. Den stora montern som ligger lite på sniskan uppe till höger på bilden.

Öppettider:

Tisdag 17 oktober: 8.45 - 16.30 (Från 18.30 hålls middag och prisutdelningen Sitevision Awards)
Onsdag 18 oktober: 8.45 - 15.30


Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen