Tjuvtitta på Mediaflow 4.0 och modulen Brandroom under Sitevisiondagarna 2023!

På tisdag startar årets Sitevisiondagarna och vi är på plats för att dela med oss av våra planer för framtiden!

Tjuvtitta på Mediaflow 4.0 och modulen Brandroom under Sitevisiondagarna 2023!

Om några dagar, den 17-18 oktober, är vi med på de största Sitevisiondagarna hittills i Conventum Arena i Örebro. 

Där kommer vi för första gången erbjuda en tjuvtitt på nästa version av vår plattform, Mediaflow 4.0, vår nya AI-transkribering för automatiska undertexter och AI- taggning som automatiskt lägger till sökord till era bilder. Vi kommer också visa och berätta om den kommande modulen Brandroom och sist men inte minst dela med oss av vår roadmap för produkten och vad våra planer är för video i plattformen

Det är inte heller någon överdrift när vi säger att det här blir vår mest ambitiösa monter någonsin. För att kunna svara på alla era frågor har vi också experter med oss från Product Development, Customer Success, Sales och Professional Services.

Så om du har vägarna förbi - kom till vår monter, ta en fika, lite godis och dela dina tankar och erfarenheter med oss. Det ska bli jättekul att ses på mässan en nionde gång!

 

En karta över arenan där Sitevision kommer vara.

 

Om du missade förra inlägget så har vi alltså monterplats 9. Den stora montern som ligger lite på sniskan uppe till höger på bilden.

Öppettider:

Tisdag 17 oktober: 8.45 - 16.30 (Från 18.30 hålls middag och prisutdelningen Sitevision Awards)
Onsdag 18 oktober: 8.45 - 15.30

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Vad är ett DAM-system?

12 mars 2024

Om du arbetar med digitala tillgångar och filer som dokument, bilder och video har du troligtvis märkt att det är svårt att strukturera och framförallt hitta rätt filer i olika system och servrar. En lösning på det är att använda ett Digital Asset Management System, även kallat DAM-system. I den här artikeln ska vi gå igenom vad det är och hur det kan förenkla din organisations filhantering.

Åk till toppen