God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

Nu när vi närmar oss jul och början på ett nytt år, och många av oss förbereder sig på tid med familj och vänner, vill vi passa på och tacka för året som varit. 2023 har varit ett år av förändring och tillväxt. Vi har fått förtroendet från 130 nya kunder, öppnat kontor i Storbritannien och återigen tilldelats utmärkelsen Di Gasell. Vi är stolta över att vi fortsätter innovera människors arbetsflöden och gläder oss åt att vår onboarding och support fortsätter att få högsta betyg. Ett bevis på att vårt hårda arbete tar oss i rätt riktning.

God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

Vår resa som organisation detta år har varit både spännande och utmanande. Vi har lärt känna många nya kollegor, ändrat strukturen i teamen, ingått nya partnerskap och lagt mycket av vår tid och energi på att helt bygga om motorn i plattformen. Som användare kommer du snart märka en stor skillnad i upplevelsen av produkten när den nya versionen rullas ut. Detta arbete lägger också grunden för att vi under 2024 och framåt ska kunna leverera innovativa funktioner och tjänster i högre takt.

Första gången på mässor i Finland och Norge

Några höjdpunkter under året har varit att vi för första gången ställt ut på norska och finska mässor och fått visa vad vi kan. Under Sitevisiondagarna i Örebro fick vi återse många familjära ansikten och också chansen att träffa flera nya. Vår expansion i Norge och Finland, samt planerna på att växa inom Europa med riktig start under våren 2024 för Tyskland och Storbritannien, är spännande steg mot framtiden som vi kommer berätta mer om under månaderna som kommer.

Vi är tacksamma för de relationer och samarbeten vi har med våra användare och ditt fortsatta förtroende är ovärderligt för oss. Julen handlar om så mycket mer än julklappar och presenter, men vi vill att du ska veta att vi på Mediaflow vill på ett litet sätt dela med oss av våra framgångar där du är inkluderad och skänker därför en julgåva till Rädda Barnen.

Avslutningsvis, tack för ett bra år. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att få fortsätta leverera de bästa arbetsflödena inom bild, video och varumärke. Vi har mycket spännande i vår roadmap och kommer släppa nya moduler, features och förbättringar under 2024.

Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Med vänliga hälsningar,
Alla oss på Mediaflow

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Lägg till syntolkning i din video

21 maj 2024

Alternativa ljudspår, även kallat syntolkning, är en viktig del av tillgänglighetsanpassning av video för personer som har en synnedsättning. I den här artikeln ska vi titta på hur du kan lägga till flera bild- och ljudspår till filmer i Mediaflow.

Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Åk till toppen