God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

Nu när vi närmar oss jul och början på ett nytt år, och många av oss förbereder sig på tid med familj och vänner, vill vi passa på och tacka för året som varit. 2023 har varit ett år av förändring och tillväxt. Vi har fått förtroendet från 130 nya kunder, öppnat kontor i Storbritannien och återigen tilldelats utmärkelsen Di Gasell. Vi är stolta över att vi fortsätter innovera människors arbetsflöden och gläder oss åt att vår onboarding och support fortsätter att få högsta betyg. Ett bevis på att vårt hårda arbete tar oss i rätt riktning.

God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

Vår resa som organisation detta år har varit både spännande och utmanande. Vi har lärt känna många nya kollegor, ändrat strukturen i teamen, ingått nya partnerskap och lagt mycket av vår tid och energi på att helt bygga om motorn i plattformen. Som användare kommer du snart märka en stor skillnad i upplevelsen av produkten när den nya versionen rullas ut. Detta arbete lägger också grunden för att vi under 2024 och framåt ska kunna leverera innovativa funktioner och tjänster i högre takt.

Första gången på mässor i Finland och Norge

Några höjdpunkter under året har varit att vi för första gången ställt ut på norska och finska mässor och fått visa vad vi kan. Under Sitevisiondagarna i Örebro fick vi återse många familjära ansikten och också chansen att träffa flera nya. Vår expansion i Norge och Finland, samt planerna på att växa inom Europa med riktig start under våren 2024 för Tyskland och Storbritannien, är spännande steg mot framtiden som vi kommer berätta mer om under månaderna som kommer.

Vi är tacksamma för de relationer och samarbeten vi har med våra användare och ditt fortsatta förtroende är ovärderligt för oss. Julen handlar om så mycket mer än julklappar och presenter, men vi vill att du ska veta att vi på Mediaflow vill på ett litet sätt dela med oss av våra framgångar där du är inkluderad och skänker därför en julgåva till Rädda Barnen.

Avslutningsvis, tack för ett bra år. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att få fortsätta leverera de bästa arbetsflödena inom bild, video och varumärke. Vi har mycket spännande i vår roadmap och kommer släppa nya moduler, features och förbättringar under 2024.

Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Med vänliga hälsningar,
Alla oss på Mediaflow

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Bättre ljussättning i dina filmer – våra tre bästa tips

29 februari 2024

Visste du att ordet fotografi kommer från grekiskan och betyder Rita med ljus? Det är lätt att bara tänka på ljud, exponering och skärpa när man filmar, men glöm inte bort belysningen. Med en välplanerad ljussättning kan du lyfta dina filmer till helt nya nivåer. Här får du våra tre bästa tips för att snabbt komma igång.

Så arbetar du bäst med versionshantering av filer

18 januari 2024

Visste du att med Mediaflows DAM-system behöver du inte bekymra dig över att du har flera olika versioner av en fil utspridda i plattformen? I den här artikeln ska vi titta på hur du bemästrar versionshanteringen och hur du kan öppna filer i dina favoritprogram direkt ifrån Mediaflow och spara dem som nya versioner.

Så lyfter du ditt bildspråk - 5 tips för fotoredigering

19 december 2023

Fotoredigering är en viktig del av modern fotografering. Men det kan vara en utmaning att veta var man ska börja och vilka metoder som är mest effektiva. Här får du fem tips på tekniker att testa för att förvandla dina bilder från bra till enastående.

Åk till toppen