Första mässan i Finland – Mediaflow kommer till Kuntamarkkinat 2023

Mediaflow medverkar för första gången på Finlands största årliga evenemang för offentlig sektor. Kuntamarkkinat/Kommunmarknaden i Helsingfors samlar kommuner och övriga offentliga aktörer för två dagar av seminarier föreläsningar och givande samtal.

Första mässan i Finland – Mediaflow kommer till Kuntamarkkinat 2023

Mediaflow växer i Norden och medverkar i höst för första gången på en finsk mässa. Kuntamarkkinat eller Kommunmarknaden som den heter på svenska är en möjlighet att utforska de senaste trenderna inom offentlig sektor i Finland. Tipsa dina finska kollegor eller kom själv på besök. Vi ser fram emot att dela med oss av vår kunskap och expertis under denna spännande tvådagarsmässa.

Det här är kommunmarknaden

Kommunmarknaden arrangeras av Kommunförbundet och Kuntalehti. Kommunförbundet erbjuder deltagarna från våra medlemskommuner ett toppevenemang, med aktuellt innehåll. Också statsförvaltningen, företag och organisationer är med på evenemanget.

Det omfattande programmet under dagarna består av seminarier i infotillfällen. Seminariearrangemangen svarar Kommunförbundets olika enheter för, medan företag och organisationer arrangerar infotillfällen. Informationstillfällena är ca 20 minuter långa, och där presenteras företagens produkter, samarbete med kommunerna och aktuella frågor.

I vår monter 0C9 vill vi träffa dig som behöver sätt att arbeta effektivare och smartare med filmer och bilder. Vilka utmaningar behöver ni hjälp med? Vi vill gärna veta och även visa hur ni kan spara tid och resurser med Mediaflows verktyg för GDPR, fildelning, videohantering och livesändningar bland annat. 

Inloggning och deltagande i programmet är kostnadsfritt för deltagare från offentlig förvaltning och tredje sektorn. Mässan hålls på Kommunernas Hus i Helsingfors.

Öppettider:

Onsdag 13 september, 9-16
Torsdag 14 september, 9-15

Dörrarna öppnar 8.30 båda dagarna.


Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen