Snart dags för Sitevisiondagarna 2023

I oktober slår Sitevisiondagarna åter upp dörrarna på Conventum i Örebro! Vi kommer vara där med vår största monter någonsin.

Snart dags för Sitevisiondagarna 2023

Den 17-18 oktober är vi med på ett av våra favorit-evenemang för nionde året i rad. I år har Sitevisiondagarna dessutom växt och montrarna ligger nu i själva arenan vilket ger oss mer möjligheter att vara kreativa och bjuda in ännu fler besökare. Därför blir årets monter också vår mest ambitiösa någonsin och vi kommer vara där med representanter från alla avdelningar för att kunna svara på frågor. Vi kommer givetvis även visa upp det senaste som hänt i plattformen, dela med oss av GDPR-säkra arbetsflöden för bild, video och varumärke och bjuda på ingefärsshots så väl som nya giveaways.

Årets fokus på AI, säkerhet, sociala medier och samarbete är något du som arbetar i Sitevision inte vill missa. Programmet innehåller föredrag och workshops med experter, medarbetare på Sitevision och även användare. Anmäl dig på länken längre ner på sidan för att ta del av hela programmet.

Så om du har vägarna förbi - kom till vår monter, ta en fika och dela dina tankar och erfarenheter med oss. Det ska bli jättekul att ses på mässan en nionde gång!

 

En karta över arenan där Sitevision kommer vara.
Du hittar Mediaflow i monter 9 högst upp till höger bland montrarna på kartan.

Öppettider:

Tisdag 17 oktober: 8.45 - 16.30 (Från 18.30 hålls middag och prisutdelningen Sitevision Awards)
Onsdag 18 oktober: 8.45 - 15.30

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Lägg till syntolkning i din video

21 maj 2024

Alternativa ljudspår, även kallat syntolkning, är en viktig del av tillgänglighetsanpassning av video för personer som har en synnedsättning. I den här artikeln ska vi titta på hur du kan lägga till flera bild- och ljudspår till filmer i Mediaflow.

Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Åk till toppen