Snart dags för Sitevisiondagarna 2023

I oktober slår Sitevisiondagarna åter upp dörrarna på Conventum i Örebro! Vi kommer vara där med vår största monter någonsin.

Snart dags för Sitevisiondagarna 2023

Den 17-18 oktober är vi med på ett av våra favorit-evenemang för nionde året i rad. I år har Sitevisiondagarna dessutom växt och montrarna ligger nu i själva arenan vilket ger oss mer möjligheter att vara kreativa och bjuda in ännu fler besökare. Därför blir årets monter också vår mest ambitiösa någonsin och vi kommer vara där med representanter från alla avdelningar för att kunna svara på frågor. Vi kommer givetvis även visa upp det senaste som hänt i plattformen, dela med oss av GDPR-säkra arbetsflöden för bild, video och varumärke och bjuda på ingefärsshots så väl som nya giveaways.

Årets fokus på AI, säkerhet, sociala medier och samarbete är något du som arbetar i Sitevision inte vill missa. Programmet innehåller föredrag och workshops med experter, medarbetare på Sitevision och även användare. Anmäl dig på länken längre ner på sidan för att ta del av hela programmet.

Så om du har vägarna förbi - kom till vår monter, ta en fika och dela dina tankar och erfarenheter med oss. Det ska bli jättekul att ses på mässan en nionde gång!

 

En karta över arenan där Sitevision kommer vara.
Du hittar Mediaflow i monter 9 högst upp till höger bland montrarna på kartan.

Öppettider:

Tisdag 17 oktober: 8.45 - 16.30 (Från 18.30 hålls middag och prisutdelningen Sitevision Awards)
Onsdag 18 oktober: 8.45 - 15.30


Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen