Tack alla besökare under Sitevisiondagarna 2022

Publikrekord och många trevliga besök i montern – Sitevisiondagarna 2022 blev en stor succé! Mest definierande för årets mässa var stort engagemang och positiv energi bland besökarna.

Tack alla besökare under Sitevisiondagarna 2022

Det märktes tidigt att biljettbokningen för Sitevisiondagarna var något alldeles särskilt i år. Som nybliven Platinum-sponsor ska vi också erkänna att vi hade längtat efter att få visa upp vårt monter-koncept och nya grafiska profil. De sista åren med virtuella mässor har fyllt sin funktion men inte gett oss samma energifyllda upplevelse som ett fysiskt event. Så det var med stor förväntan som vi reste till Örebro.

Redan första timmarna kändes det riktigt bra att möta alla bekanta ansikten såväl som många nya. Det var givetvis extra roligt att så många tog sig tid och besökte vår monter och delade med sig av sina tankar och erfarenheter. Vi fick tips och önskemål om nya funktioner, bokade in flera möten och hann även fika med många glada mässbesökare. Det är oerhört värdefullt för oss att höra vad som uppskattas i systemet, vad som skulle vara bra att lägga till för era arbetsflöden och vad ni skulle vilja ha mer information om. Informationen vi fått med oss tar vi vidare till produktutvecklingsavdelningen som kommer ha det med sig i planeringen framåt.

För oss har det här varit en av de höjdpunkterna på året och vi får med oss massvis med positiv energi, bra feedback och nya idéer. Vi har därför redan bokat in Sitevisiondagarna 2023 i kalendern och ser fram emot att träffas igen 17-18 oktober om vi inte ses innan dess!

Tack ännu en gång för trevligt sällskap från alla oss som var på plats!

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Bättre ljussättning i dina filmer – våra tre bästa tips

29 februari 2024

Visste du att ordet fotografi kommer från grekiskan och betyder Rita med ljus? Det är lätt att bara tänka på ljud, exponering och skärpa när man filmar, men glöm inte bort belysningen. Med en välplanerad ljussättning kan du lyfta dina filmer till helt nya nivåer. Här får du våra tre bästa tips för att snabbt komma igång.

Så arbetar du bäst med versionshantering av filer

18 januari 2024

Visste du att med Mediaflows DAM-system behöver du inte bekymra dig över att du har flera olika versioner av en fil utspridda i plattformen? I den här artikeln ska vi titta på hur du bemästrar versionshanteringen och hur du kan öppna filer i dina favoritprogram direkt ifrån Mediaflow och spara dem som nya versioner.

God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

20 december 2023

Nu när vi närmar oss jul och början på ett nytt år, och många av oss förbereder sig på tid med familj och vänner, vill vi passa på och tacka för året som varit. 2023 har varit ett år av förändring och tillväxt. Vi har fått förtroendet från 130 nya kunder, öppnat kontor i Storbritannien och återigen tilldelats utmärkelsen Di Gasell.

Åk till toppen