Tack alla besökare under Sitevisiondagarna 2022

Publikrekord och många trevliga besök i montern – Sitevisiondagarna 2022 blev en stor succé! Mest definierande för årets mässa var stort engagemang och positiv energi bland besökarna.

Tack alla besökare under Sitevisiondagarna 2022

Det märktes tidigt att biljettbokningen för Sitevisiondagarna var något alldeles särskilt i år. Som nybliven Platinum-sponsor ska vi också erkänna att vi hade längtat efter att få visa upp vårt monter-koncept och nya grafiska profil. De sista åren med virtuella mässor har fyllt sin funktion men inte gett oss samma energifyllda upplevelse som ett fysiskt event. Så det var med stor förväntan som vi reste till Örebro.

Redan första timmarna kändes det riktigt bra att möta alla bekanta ansikten såväl som många nya. Det var givetvis extra roligt att så många tog sig tid och besökte vår monter och delade med sig av sina tankar och erfarenheter. Vi fick tips och önskemål om nya funktioner, bokade in flera möten och hann även fika med många glada mässbesökare. Det är oerhört värdefullt för oss att höra vad som uppskattas i systemet, vad som skulle vara bra att lägga till för era arbetsflöden och vad ni skulle vilja ha mer information om. Informationen vi fått med oss tar vi vidare till produktutvecklingsavdelningen som kommer ha det med sig i planeringen framåt.

För oss har det här varit en av de höjdpunkterna på året och vi får med oss massvis med positiv energi, bra feedback och nya idéer. Vi har därför redan bokat in Sitevisiondagarna 2023 i kalendern och ser fram emot att träffas igen 17-18 oktober om vi inte ses innan dess!

Tack ännu en gång för trevligt sällskap från alla oss som var på plats!

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Lägg till syntolkning i din video

21 maj 2024

Alternativa ljudspår, även kallat syntolkning, är en viktig del av tillgänglighetsanpassning av video för personer som har en synnedsättning. I den här artikeln ska vi titta på hur du kan lägga till flera bild- och ljudspår till filmer i Mediaflow.

Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Historiskt mål om upphovsrätt till AI-genererad bild!

05 april 2024

För första gången har en bild som tagits fram med hjälp av AI fått upphovsrätt. Advokat Katarina Ladenfors berättar här om det kinesiska rättsfallet som gav en konstnär upphovsrätt på en bild framtagen med AI-verktyg.

Åk till toppen