Tack alla besökare under Sitevisiondagarna!

Publikrekord och många trevliga besök i montern – Sitevisiondagarna 2022 blev en stor succé! Mest definierande för årets mässa var stort engagemang och positiv energi bland besökarna.

Tack alla besökare under Sitevisiondagarna!

Det märktes tidigt att biljettbokningen för Sitevisiondagarna var något alldeles särskilt i år. Som nybliven Platinum-sponsor ska vi också erkänna att vi hade längtat efter att få visa upp vårt monter-koncept och nya grafiska profil. De sista åren med virtuella mässor har fyllt sin funktion men inte gett oss samma energifyllda upplevelse som ett fysiskt event. Så det var med stor förväntan som vi reste till Örebro.

Redan första timmarna kändes det riktigt bra att möta alla bekanta ansikten såväl som många nya. Det var givetvis extra roligt att så många tog sig tid och besökte vår monter och delade med sig av sina tankar och erfarenheter. Vi fick tips och önskemål om nya funktioner, bokade in flera möten och hann även fika med många glada mässbesökare. Det är oerhört värdefullt för oss att höra vad som uppskattas i systemet, vad som skulle vara bra att lägga till för era arbetsflöden och vad ni skulle vilja ha mer information om. Informationen vi fått med oss tar vi vidare till produktutvecklingsavdelningen som kommer ha det med sig i planeringen framåt.

För oss har det här varit en av de höjdpunkterna på året och vi får med oss massvis med positiv energi, bra feedback och nya idéer. Vi har därför redan bokat in Sitevisiondagarna 2023 i kalendern och ser fram emot att träffas igen 17-18 oktober om vi inte ses innan dess!

Tack ännu en gång för trevligt sällskap från alla oss som var på plats!


Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen