Tack till alla som besökte oss på Sitevisiondagarna 2023!

Två dagar på Sitevisiondagarna i Örebro gick även i år alldeles för fort. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som tittade förbi, delade era funderingar och erfarenheter med oss och tittade på nya och kommande lanseringar från Mediaflow. Vi hade väldigt roligt och hoppas du känner samma.

Tack till alla som besökte oss på Sitevisiondagarna 2023!

Den nya platsen för mässan, i arenautrymmet på Conventum gjorde att vi på Mediaflow kunde närvara med vår mest ambitiösa monter hittills. Mässans fokus på AI och framtidens arbetsflöden gick igen även hos oss och vi kunde visa upp de första exemplen på AI-transkriberade undertexter och indexeringsverktyg som vi kommer lansera lite längre fram.

Mässan är en viktig mötesplats där vi träffar många redan befintliga kunder som vi kan dela funderingar och erfarenheter med. Vi gav även en förhandstitt på nästa stora uppdatering av plattformen, version 4.0, som kommer innebära stora förbättringar för både dig och oss när det gäller arbetsflöde och att kunna bygga ut med nya funktioner i framtiden.

Vår Feedback Corner gav oss flera värdefulla insikter och deltagarna fick en Mediaflow-flaska med sig hem. Vi tackar åter igen för att just du tog dig tid att fylla i enkäten. Nu längtar vi redan till nästa år och väntar spänt på vad som ska hända tills dess. Vi känner oss i alla fall upprymda och glada för alla härliga möten och samtal.

Hoppas vi ses nästa år!

Tack för i år, säger delar av gänget på Mediaflow!

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


GDPR i bilder och filmer – det här behöver du tänka på 2024

20 juni 2024

Personuppgiftshantering är ett ständigt återkommande huvudbry för dig som arbetar med bilder och filmer i marknadsföring och kommunikation. Det händer nya saker på området hela tiden och därför har Mediaflow bett advokaten och dataskyddsexperten Katarina Ladenfors om hennes bästa råd för hur du ska tänka kring dina bilder och videor.

Lägg till syntolkning i din video

21 maj 2024

Alternativa ljudspår, även kallat syntolkning, är en viktig del av tillgänglighetsanpassning av video för personer som har en synnedsättning. I den här artikeln ska vi titta på hur du kan lägga till flera bild- och ljudspår till filmer i Mediaflow.

Tidsbesparande AI-sökfunktion förbättrar din användarupplevelse

12 april 2024

Du känner säkert igen att taggning av bilder med sökord och metadata kan vara tidsödande och jobbigt. Det är inte helt lätt att komma på relevanta sökord för en stor mängd bilder. För att underlätta för dig har Mediaflow en funktion lägger till sökord som genererats av AI. Dina bilder får automatiskt förslag på sökord som du kan lägga till som metadata. I den här artikeln förklarar vi mer om hur du använder funktionen.

Åk till toppen