Tack till alla som besökte oss på Sitevisiondagarna 2023!

Två dagar på Sitevisiondagarna i Örebro gick även i år alldeles för fort. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som tittade förbi, delade era funderingar och erfarenheter med oss och tittade på nya och kommande lanseringar från Mediaflow. Vi hade väldigt roligt och hoppas du känner samma.

Tack till alla som besökte oss på Sitevisiondagarna 2023!

Den nya platsen för mässan, i arenautrymmet på Conventum gjorde att vi på Mediaflow kunde närvara med vår mest ambitiösa monter hittills. Mässans fokus på AI och framtidens arbetsflöden gick igen även hos oss och vi kunde visa upp de första exemplen på AI-transkriberade undertexter och indexeringsverktyg som vi kommer lansera lite längre fram.

Mässan är en viktig mötesplats där vi träffar många redan befintliga kunder som vi kan dela funderingar och erfarenheter med. Vi gav även en förhandstitt på nästa stora uppdatering av plattformen, version 4.0, som kommer innebära stora förbättringar för både dig och oss när det gäller arbetsflöde och att kunna bygga ut med nya funktioner i framtiden.

Vår Feedback Corner gav oss flera värdefulla insikter och deltagarna fick en Mediaflow-flaska med sig hem. Vi tackar åter igen för att just du tog dig tid att fylla i enkäten. Nu längtar vi redan till nästa år och väntar spänt på vad som ska hända tills dess. Vi känner oss i alla fall upprymda och glada för alla härliga möten och samtal.

Hoppas vi ses nästa år!

Tack för i år, säger delar av gänget på Mediaflow!

Behöver du bättre ordning på dina filer?

Mediaflow är en molnbaserad tjänst för ditt arbetsflöde med bilder, video och dokument. Med kraftfulla GDPR-verktyg, automatisk undertextning av filmer och smidig delning av filer kan du kapa flera andra tjänster och ha allt samlat på en plattform. Boka en demonstration för att se hur din organisation kan arbeta effektivare med Mediaflow.

Följ våra nyheter och sociala medier


Bättre ljussättning i dina filmer – våra tre bästa tips

29 februari 2024

Visste du att ordet fotografi kommer från grekiskan och betyder Rita med ljus? Det är lätt att bara tänka på ljud, exponering och skärpa när man filmar, men glöm inte bort belysningen. Med en välplanerad ljussättning kan du lyfta dina filmer till helt nya nivåer. Här får du våra tre bästa tips för att snabbt komma igång.

Så arbetar du bäst med versionshantering av filer

18 januari 2024

Visste du att med Mediaflows DAM-system behöver du inte bekymra dig över att du har flera olika versioner av en fil utspridda i plattformen? I den här artikeln ska vi titta på hur du bemästrar versionshanteringen och hur du kan öppna filer i dina favoritprogram direkt ifrån Mediaflow och spara dem som nya versioner.

God jul och ett riktigt gott nytt år från Mediaflow

20 december 2023

Nu när vi närmar oss jul och början på ett nytt år, och många av oss förbereder sig på tid med familj och vänner, vill vi passa på och tacka för året som varit. 2023 har varit ett år av förändring och tillväxt. Vi har fått förtroendet från 130 nya kunder, öppnat kontor i Storbritannien och återigen tilldelats utmärkelsen Di Gasell.

Åk till toppen