Tack till alla som besökte oss på Sitevisiondagarna 2023!

Två dagar på Sitevisiondagarna i Örebro gick även i år alldeles för fort. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som tittade förbi, delade era funderingar och erfarenheter med oss och tittade på nya och kommande lanseringar från Mediaflow. Vi hade väldigt roligt och hoppas du känner samma.

Tack till alla som besökte oss på Sitevisiondagarna 2023!

Den nya platsen för mässan, i arenautrymmet på Conventum gjorde att vi på Mediaflow kunde närvara med vår mest ambitiösa monter hittills. Mässans fokus på AI och framtidens arbetsflöden gick igen även hos oss och vi kunde visa upp de första exemplen på AI-transkriberade undertexter och indexeringsverktyg som vi kommer lansera lite längre fram.

Mässan är en viktig mötesplats där vi träffar många redan befintliga kunder som vi kan dela funderingar och erfarenheter med. Vi gav även en förhandstitt på nästa stora uppdatering av plattformen, version 4.0, som kommer innebära stora förbättringar för både dig och oss när det gäller arbetsflöde och att kunna bygga ut med nya funktioner i framtiden.

Vår Feedback Corner gav oss flera värdefulla insikter och deltagarna fick en Mediaflow-flaska med sig hem. Vi tackar åter igen för att just du tog dig tid att fylla i enkäten. Nu längtar vi redan till nästa år och väntar spänt på vad som ska hända tills dess. Vi känner oss i alla fall upprymda och glada för alla härliga möten och samtal.

Hoppas vi ses nästa år!

Tack för i år, säger delar av gänget på Mediaflow!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snart kommer Mediaflow 4.0 - det här behöver du veta

21 november 2023

I december lanserar vi den största uppdateringen hittills av vår plattform. Nästa generation av Mediaflow bjuder på många nyheter och smartare sätt att arbeta - i en förbättrad men familjär miljö. Och det här är bara början.

Ta dina foton och filmer till nya estetiska höjder: 5 oumbärliga tips

10 november 2023

Vill du förvandla dina filmer och foton till visuella upplevelser som griper tag i tittarnas uppmärksamhet? Då är det dags att pröva nya knep i konsten bildkomposition. Med våra fem oumbärliga tips kommer du att lära dig att rama in ditt objekt, styra tittarens blick och skapa en känsla som lämnar avtryck i deras minnen.

Åk till toppen