Retail Technology 2023

En plattform för alla behov inom bild, video och varumärke

Mediaflow används av över 600 varumärken och skräddarsys efter varje organisations behov. 

Vad är Mediaflow?

Spara tid och resurser med snabba arbetsflöden

Mediaflow är i grunden en svensk, GDPR-säker molntjänst med en bildbank där du och dina kollegor kan lägga alla era digitala tillgångar på en gemensam plats som ni alltid kommer åt. Men Mediaflow fungerar också som en Online Video Platform, som varumärkeshub eller som ett nav i arbetsflöden för e-handel och retail.

Jag har redan rekommenderat Mediaflow för flera samarbetspartners! Jag skulle säga att systemet är användarvänligt, flexibelt och att de som arbetar på Mediaflow är otroligt tillmötesgående
Karin Ivarsson
Exekutiv Producent och projektledare TV Postkodlotteriet
Det är ett väldigt lättanvänt verktyg som underlättar både för oss och för våra återförsäljare. Gränssnittet är snyggt och det är överlag väldigt flexibelt. Supporten är jättebra, det går snabbt att få hjälp om något strular.
Kristina Lindén
Marketing Communications, Easy-Laser AB
Genom att skapa en tydlig struktur för bilderna i Mediaflow och metatagga varje bild, kan vem som helst i organisationen nu komma åt vilken bild som helst på några sekunder.
David Jönsson
Kommunikatör, Falköpings kommun
Vi har haft Mediaflow för bildhantering många år men för filmhantering är det rätt nytt och det är stor skillnad. Vi har nu en playkanal som har en webbtillgänglig videospelare med alla våra filmer. Tidigare låg filmerna endast på Youtube. Arbetsprocessen kring bild- och filmhantering har blivit effektiv och smidig.
Monica Nielsen
Webmaster/systemförvaltare Sitevision, bild- och filmspecialist, Tillväxtverket
Vi letade efter ett verktyg för att skapa en intern bildbank. Vi hittade Mediaflow vilket visade sig vara mycket mer än bara en bildbank. Möjligheten att dela en design med externa samarbetsparter för att jobba vidare tillsammans är en väldigt uppskattad funktion och en bidragande orsak till den succé Mediaflow har blivit i vår organisation.
Fredrik Lundblad
Kommunikatör, Sensus studieförbund
Vi har många kreativa kollegor som gör affischer och annat. Med hjälp av Mediaflows Designgenerator kan alla enkelt hålla sig till vår grafiska profil.
Mattias Eriksson
Webbstrateg, Studieförbundet Bilda

Anmäl intresse

Tack för att du besökt oss i vår monter på Retail Technology 2023. Här nedan kan du lämna dina uppgifter.

Åk till toppen