Sitevisiondagarna

Mediaflow är plattformen för alla dina behov inom bild, video och varumärke

Förenklar och tryggar arbetsflöden för kommunikatörer, marknadsförare och kreatörer på över 600 varumärken inklusive hälften av Sveriges kommuner.

Vad är Mediaflow?

Spara tid och resurser med snabba arbetsflöden

Mediaflow är en svensk molntjänst med en bildbank där du och dina kollegor kan lägga alla era digitala tillgångar på en gemensam plats som ni alltid kommer åt. Tjänsten är GDPR-säker och kan kompletteras med kraftfulla verktyg för att hantera personuppgifter och avtal på ett tryggt sätt.

Mediaflow fungerar också som en Online Video Platform med en tillgänglig videospelare och verktyg för att tillgänglighetsanpassa dina filmer. Sänd live på er egen webbplats och håll koll på sändningen i det virtuella kontrollrummet.

Skapa en delningsbar webblänk

Med våra smidiga delningslänkar väljer du enkelt ut vilka filer du vill dela med dig av i din mediabank. Du kan antingen dela en hel mapp, enskilda filer, eller ett urval/en bildsamling. 

Du väljer sedan vilken typ av webblänk det skall vara; granskning, urval, eller leverans av filer. Antingen fyller du i information om mottagaren så att delningslänken skickas från dig via Mediaflow eller så delar du länken själv i ditt företags kanaler.

Dela filer dygnet runt i en egen mediabank

Bygg en varumärkesanpassad mediaportal från en av våra responsiva och lättanvända mallar.

Inne i Mediaflow väljer och publicerar du filer direkt till portalen. Användarna kan sen enkelt söka upp och bläddra bland filerna, förhandsgranska dem och ladda ner dem i format som ni bestämmer. Vill ni nå en begränsad grupp som till exempel era anställda, kan ni begränsa åtkomsten till ett visst nätverk eller koppla portalen till inloggningar i ert AD.

Enkla layoutmallar anpassade för ditt varumärke

Med hjälp av Mediaflows verktyg Designgeneratorn förser du organisationen med lättanvända designmallar för marknadsförings- och kommunikationsmaterial utan externa program eller särskilda förkunskaper.

Det frigör interna marknadsresurser samtidigt som det säkrar att riktlinjerna för ert varumärke följs.

Jag har redan rekommenderat Mediaflow för flera samarbetspartners! Jag skulle säga att systemet är användarvänligt, flexibelt och att de som arbetar på Mediaflow är otroligt tillmötesgående
Karin Ivarsson
Exekutiv Producent och projektledare TV Postkodlotteriet
Det är ett väldigt lättanvänt verktyg som underlättar både för oss och för våra återförsäljare. Gränssnittet är snyggt och det är överlag väldigt flexibelt. Supporten är jättebra, det går snabbt att få hjälp om något strular.
Kristina Lindén
Marketing Communications, Easy-Laser AB
Genom att skapa en tydlig struktur för bilderna i Mediaflow och metatagga varje bild, kan vem som helst i organisationen nu komma åt vilken bild som helst på några sekunder.
David Jönsson
Kommunikatör, Falköpings kommun
Vi har haft Mediaflow för bildhantering många år men för filmhantering är det rätt nytt och det är stor skillnad. Vi har nu en playkanal som har en webbtillgänglig videospelare med alla våra filmer. Tidigare låg filmerna endast på Youtube. Arbetsprocessen kring bild- och filmhantering har blivit effektiv och smidig.
Monica Nielsen
Webmaster/systemförvaltare Sitevision, bild- och filmspecialist, Tillväxtverket
Vi letade efter ett verktyg för att skapa en intern bildbank. Vi hittade Mediaflow vilket visade sig vara mycket mer än bara en bildbank. Möjligheten att dela en design med externa samarbetsparter för att jobba vidare tillsammans är en väldigt uppskattad funktion och en bidragande orsak till den succé Mediaflow har blivit i vår organisation.
Fredrik Lundblad
Kommunikatör, Sensus studieförbund
Vi har många kreativa kollegor som gör affischer och annat. Med hjälp av Mediaflows Designgenerator kan alla enkelt hålla sig till vår grafiska profil.
Mattias Eriksson
Webbstrateg, Studieförbundet Bilda

Anmäl intresse

Tack för att du besöker oss i vår monter på Sitevisiondagarna 2023. Här nedan kan du lämna dina uppgifter.

Åk till toppen