Plattformen / Mediaflow Content Hub /

Användarvänligt gränssnitt

Mediaflow Content Hub är designat för att göra det enkelt och vara praktiskt för er som användare. Här kan ni läsa om några smarta funktioner som höjer er användarupplevelse.

Modernt och intuitivt

Mediaflows webbaserade gränssnitt är utformat för att vara lättanvänt, intuitivt och modernt. Användaren kan växla mellan ljust och mörkt färgtema, använda sig av drag-and-drop och nyttja högerklicksmenyer. Även alla adminfunktioner och moduler, som GDPR och Mediaportaler, finns alltid nära till hands i ett och samma samma gränssnitt. 

Alla användare kan välja om vill ha mörkt eller ljust tema

Koll på aktiviteter och händelser

När ni loggar in i Mediaflow får ni snabbt en bra översikt på aktiviteten i plattformen. På startsidan syns de senaste uppladdade filerna och en sammanfattning av händelser i systemet. Det finns också en lista på aktivitet i eventuella webblänkar och notiser om nya chattmeddelanden. Systeminforutan visar uppgifter som exempelvis lagringsutrymme och aktuellt antal filer.

På startsidan finns också ett utrymme för interninformation inom organisationen såväl som viktiga uppdateringar från oss på Mediaflow.

Ha koll på vad som hänt i systemet sedan sista inloggningen

Skapa snabba urval

Ni kan skapa egna urval för att smidigt lägga undan bilder som ligger i olika mappar. Urvalen är personliga och sparas mellan inloggningarna. En användare kan skapa flera urval och snabbt växla mellan de olika urvalen som  alltid finns tillgängliga i filvisningsvyn. Ni kan sedan välja att ladda ner filerna, skriva ut dem, eller dela med andra genom en Mediaflow webblänk.

Skapa personliga filsamlingar för att ladda ner, skriva ut eller dela med andra.

Chatta med kollegorna

I Mediaflows inbyggda chattfunktion kan ni hålla konversationer med en eller flera andra användare inom organisationen. Det går att välja om det ska gå ut ett mail vid ett nytt chattmeddelande men annars syns alltid en notis om nya meddelanden i toppmenyn.

I meddelandefliken kan ni ha konversationer med era kollegor

Hjälp när du behöver det

Via den gula integrerade supportfliken kan ni alltid få kontakt med vår snabba support. Fliken finns tillgänglig överallt och ger er möjlighet att söka information i den utförliga supportportalen. Pro-användare kan även ringa, maila eller skicka ett meddelande som besvaras i Mediaflow-chatten.

Den gula supportfliken finns tillgänglig överallt

Mediaflow mobilapp

Mediaflows app underlättar ert mobila arbete och tillgängligheten till filerna överallt. Ni kan även ladda upp bilder direkt från mobilen när ni är på fältet och indexera dessa i appen. 

Appen finns för iOS och Android.