Användarvänligt gränssnitt

Mediaflow Content Hub är designat för att göra det enkelt och vara praktiskt för er som användare. Här kan ni läsa om några smarta funktioner som höjer er användarupplevelse.

Modernt och intuitivt

Mediaflows webbaserade gränssnitt är utformat för att vara lättanvänt, intuitivt och modernt.

Växla mellan ljust och mörkt färgtema, använd dig av dra-och-släpp och nyttja högerklicksmenyer. Alla adminfunktioner och moduler, som GDPR och Mediaportaler, finns alltid nära till hands i ett och samma gränssnitt. 

Koll på aktiviteter och händelser

När du loggar in i Mediaflow får du snabbt en bra översikt på aktiviteten i plattformen.

På startsidan ser du de senaste uppladdade filerna och en sammanfattning av händelser i systemet. Det finns en lista på aktivitet i eventuella webblänkar och notiser om nya chattmeddelanden. Systeminfo-rutan visar uppgifter som lagringsutrymme och aktuellt antal filer. På startsidan finns också ett utrymme för interninformation inom organisationen såväl som viktiga uppdateringar från oss på Mediaflow.

Skapa snabba urval

Skapa egna urval för att smidigt samla ihop bilder från olika mappar.

Urvalen är personliga och sparas mellan inloggningarna. Du kan skapa flera urval och snabbt växla mellan de olika urvalen som alltid finns tillgängliga i filvisningsvyn. Du kan sedan ladda ner filerna, skriva ut dem, eller dela med andra genom en webblänk.

Chatta med kollegorna

I Mediaflows inbyggda chattfunktion kan du kommunicera med en eller flera andra användare i din organisation.

Du kan välja om det ska gå ut ett mail vid ett nytt chattmeddelande eller om en notis om nya meddelanden bara ska synas i toppmenyn.

Hjälp när du behöver det

Via den gula integrerade supportfliken kan du alltid få kontakt med vår snabba support.

Fliken finns tillgänglig överallt i Mediaflow och ger dig möjlighet att söka information i den utförliga supportportalen. Pro-användare kan även ringa, maila eller skicka ett meddelande som får svar i Mediaflow-chatten.

Mediaflow mobilapp

Mediaflows app underlättar ditt mobila arbete och ger tillgång till era filer överallt.

Ladda upp bilder direkt från mobilen. Appen finns för både iOS och Android.

Åk till toppen